65

(2023)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: 65
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat: ,
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:65
Valmistusvuosi:2023
Pisteytyksiä: 7
Tarkka arvio: 2.93

Katastrofaalisen maahansyöksyn seurauksena tuntemattomalle planeetalle avaruuslentäjä Mills (Adam Driver) huomaakin nopeasti olevansa jumissa maapallolla… 65 miljoonaa vuotta sitten. Nyt Millsillä ja ainoalla toisella onnettomuudesta selvityneellä, Koalla (Ariana Greenblatt), on vain yksi mahdollisuus pelastautua. Heidän on kuljettava tuntemattoman maaston halki, täynnä vaarallisia esihistoriallisia olentoja, eeppisessä selviytymistaistelussa.

Arviot

Välipalaelokuva mielenkiintoisella skenaariolla.

Tutkimuslento 3703. Odottamaton isoista avaruuskivistä koostuva este menoradalla ja sen suorana seurauksena alus laskeutuu hyvin. Lentäjä Mills (Adam Driver) alkaa selvittää tilannetta ja yksi matkustaja, n. 9-vuotias Koa (Ariana Greenblatt) on myös elossa. Kielimuurista huolimatta eloonjääneiden on yritettävä pelastautua yhteistuumin ja eläimistö on melkoisen aggressiivisella mielialalla. Sijainti on Chicxulub-kraateri ja ajankohta on pari päivää ennen […]

Arvosteltu: 22.04.2023

Kommentit & Pisteytykset

harr1v

.

c4fkw294ziq

.

andy

65 On kertaalleen viihdyttävä joskin hieman geneerinen sci-fi trilleri. Vähän kuin Jurassic Park lopunajan meiningeissä. Osa CGI-efekteistä näytti jotenkin halvalta, mutta vastaavasti tunnelma pysytteli sopivan kolkkona. Adam Driver kannateli tarinaa mainiosti harteillaan.

Termis85
Jurpo
Visailija
Mowgli

Lisää luettavaa