Tracks (2013)

Tracks on tositarina Robyn Davidsonista (Mia Wasikowska), joka vaelsi yhdeksän kuukauden aikana 2700 kilometriä Australian kuumalla aavikolla Alice Springistä Intian valtamerelle. Tällä uskomattomalla matkalla hänellä oli mukanaan vain uskollinen koiransa ja neljä arvaamatonta kamelia. National Geographicin toimittaja Rick Smolan (Adam Driver) kuvasi haastavan ja emotionaalisesti vahvan matkan, joka muutti Robynin elämän lopullisesti.
- Ensi-ilta: 10.10.2014
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Key
Reese Witherspoonin tähdittämän Wild: Villi vaellus -elokuvan hengenheimolainen. Ei mielestäni kovin kummoinen tapaus tämäkä&... Lue loput

Keräilijä
Ilmaisen itseni seuraavasti: heikko, tylsä, ärsyttävä, kulahtanut, ilmaisutaidoton, kuiva, käpy ja lopuksi synkkä.

Jautsi
Tv:n esitysajankohtana loppiaisen seutu sopi mainiosti kameliaiheiseen, rauhallisesti etenevään elokuvaan.
Videot
Kuvat

hexter 03.01.2018
Key
27.01.19 klo 10:24
Reese Witherspoonin tähdittämän Wild: Villi vaellus -elokuvan hengenheimolainen. Ei mielestäni kovin kummoinen tapaus tämäkään.
Keräilijä
06.08.18 klo 23:58

Jautsi
08.01.18 klo 09:49
shakk
12.04.17 klo 18:57
Selviytymistarina tämä ei ole. Kuvaa ennemminkin elämää, jossa voi yrittää kulkea yksin, mutta lopulta ihmisiä ei pääse pakoon. Ja sitä miten yksinäisyyden tunne on lähtöisin ihmisestä itsestään eikä siitä paikasta, missä hän on. Näin mä tän näkisin. Toteutus ihan ookoo, pidin äänimaisemasta.
Uytp7
Tähtääjä
08.02.17 klo 22:18
Pitkäpiimäinen kertomus itsensä löytämisestä (ja siinä sivussa vähän muustakin). Harmillisesti kuitenkin elokuva ei aivan viimeistä puolituntista lukuunottamatta kampea mukaansa. Vika ei sinänsä ole näyttelijöiden vaan minun syyttävä katseeni osoittaa enemmän käsikirjoituksen sekä ohjauksen suuntaan. Päähenkilön kokema matka ei tunnu emotionaalisella tasolla miltään, apua tuntuu olevan (miltei) aina saatavilla, jotkut koettelemukset ratkeavat että plurts plörts vaan ja niin edelleen.
Myöskään John Curranin ohjaus ei erotu massasta edukseen, päinvastoin olisi luullut Australian aavikoista saatavan irti edes hieman omaperäisempää kuvastoa. Toisaalta alusta asti minua kyllä kieltämättä tökki päähenkilön selittämätön angsti ja tarve eristäytyä muista todistaakseen... joo sen kun vielä ymmärtäisin. Ehkä olen hivenen puolueellinen tämän teoksen suhteen tahi sitten niin kaavoihini kangistunut etten ymmärrä yhdenkään hahmon motiiveja kunnolla. Kunnollisesta näyttelijäntyöstä (plussaa myös paikallisten käyttämisestä) arvosanaan kummasti ekstraa.
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu