Hood of Horror (2006)

- Tunnetaan myös nimillä:
- Snoop Dogg's Hood of Horror
- Stacy Title
- Chris Kobin, Jacob Hair, Jonathan McHugh, Tim Sullivan
- Anson Mount, Aries Spears, Billy Dee Williams, Brande Roderick, Dallas Page, Daniella Alonso, Danny Trejo, Ernie Hudson, Jason Alexander, Pooch Hall, Snoop Dogg
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

afterman
En kuuntele Snoop Doggin tuotantoa yhtään,Leffa oli viihdyttävä,Mut ei parhaasta päästäkään.Yks Tähti

Key
afterman
05.02.16 klo 00:08
Key
02.12.15 klo 20:00
Erittäin surkea antologiakauhu, josta löytyy hädin tuskin mitään kehumisen arvoista. Snoop Doggin läsnäolo ei ainakaan omalta osaltani tuo tälle lisäpisteitä, sillä en kuuntele hänen musiikkiaan.

JohnRambo
11.11.15 klo 18:05
Hood of Horror teki tehtävänsä iltaviihteenä, mutta hyväksi sitä ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa. Leffan pieni budjetti, huonot CGI-tehosteet ja muutamat kammottavan huonot näyttelijäsuoritukset pilaavat konseptin potentiaalia. Olen sitä mieltä, että ghettoon keskittyvä kauhuantologia Snoop Dogg juontajanaan on ideana herkullinen, ja se välillä toimii jopa rikollisen hyvin, kun vetonaula pääsee vauhtiin.
Itse tarinoista ei mikään jäänyt oikein mieleen, eikä tässä musapuolikaan ollut läheskään niin kovaa, kuin ajattelin. Parhaillaan soundtrack olisi ollut West Coast-räppäreitä kauhutunnareiden sämplejen päällä, mutta aika geneeristä listaräppiä tässä vaan kuullaan.
Harmitonta, mutta todella unohdettavaa viihdettä.
Makke_95_
28.01.15 klo 19:38
Snoop Dogin ja kumppaneitten tuottama kauhuleffa, joka piti minut hereillä koko kestonsa ajan, mutta kiinnostus jäi silti vähäiseksi. Kieliposkessa meininki, irtoraajat ja eritteet ovat ihan jees mutta tuskinpa tätä uudestaan jaksaa katsella.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu