Mitä kuuluu Scream-leffasarjan jatkolle?

Myös Painajainen Elm Streetillä -elokuvista tunnettu Wes Craven menehtyi elokuussa 2015, mutta miehen muisto elää. Cravenin ysärihitti Scream on odottanut uutta jatko-osaa jo vuodesta 2011. Yhtäältä sellaisen tekeminen voi tuntua väärältä, kun Craven ei enää ole mukana, toisaalta leffa voisi olla myös kunnianosoitus kauhumestarille.

Scream 5:n työstäminen on joka tapauksessa jo aloitettu. Leffan näyttelijäkaartissa nähdään aiemmista osista tuttuja kasvoja. David Arquette on palaamassa uuden jatko-osan sheriffiksi, Neve Campbell Sidney Prescottin osaan ja Courteney Cox toimittaja Gale Weathersiksi. Elokuvan ohjaavat Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Fillett, joiden yhteisestä filmografiasta löytyvät mm. leffat V/H/S ja Ready or Not.

Guy Busickin (Castle Rock) ja James Vanderbiltin (White House Down) kirjoittaman Scream 5:n on suunniteltu tulevan ensi-iltaan jo ensi vuonna. Paramountin tuottaman leffan voi siis odottaa valmistuvan jopa yllättävän nopeasti, ellei pandemiatilanne pakota muuttamaan suunnitelmia isosti - kuten on käynyt mm. James Cameronin Avatar-jatko-osalle, jota hiljattain lykättiin vuoteen 2022 asti.


Lähteet: Collider, CinemaBlend, MovieWeb

Kuva: Dimension Films/Elite/Scream 4, 2011

R. Isoviita 01.08.2020 klo 19:20

Uusimmat uutiset

Casino Royalen Bond-kaunotar ja tuotantoyhtiö riitelevät miljoonista

Eva Green on sittemmin vaikuttanut mm. Penny Dreadful -sarjassa.

R. Isoviita

Säveltäjämestari Andrew Lloyd Webber avautui Cats-flopista

Leffa jäi isosti miinukselle.

R. Isoviita

La La Land -ohjaaja täräytti tiskiin poikkeuksellisen hienon kännykkävideon

Damien Chazellen lyhytelokuva nähtävissä ilmaiseksi.

R. Isoviita

Game of Thrones -tähti solmi sopimuksen näytelmäroolinsa elokuvaversiosta

Peter Dinklage palaa klassikkohahmon osaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...