Justice League: Ohjaaja Snyderin versio julkaistaan sittenkin!

DC-supersankarien yhteisleffa Justice League ei saanut yleisöltä eikä kriitikoilta kaikkein lämpimintä vastaanottoa julkaisuvuonnaan. Ohjaaja Zack Snyder ei voinut viimeistellä aloittamaansa elokuvaa, joten sen oli saattanut loppuun Joss Whedon, jonka ratkaisut eivät miellyttäneet Snyder-faneja.

Jo muutamia vuosia Snyderin Justice League -versiosta on liikkunut huhuja, ja vaikka kaikki eivät olekaan jaksaneet uskoa sellaisen olevan olemassa, sinnikäs fanijoukko on vaatinut alkuperäisen ohjaajan versiota nähtäville. Alkuvuodesta Snyder järjesti yksityisen näytännön, jossa hänen Justice Leaguensa ilmeisesti esitettiin tarkkaan valitulle joukolle. Nyt tämä versio on viimein tulossa myös kaiken kansan nähtäville.

Whedonin viimeistelemää Justice Leagueta synkemmäksi luonnehdittu Snyderin leikkausversio saa kauan odotetun ensi-iltansa uudessa HBO Max -suoratoistopalvelussa. Vaikka Yhdysvalloissa tämän kuun lopulla aloittavan HBO Maxin sisältö eroaa ennakkotietojen mukaan esim. Suomessa näkyvän HBO Nordicin sisällöstä, molempien katalogeihin kuuluu esim. DC-supersankarien seikkailuja. Näin ollen saattaa olla mahdollista, että Snyderin versio Justice Leaguesta ilmestyy jossakin vaiheessa myös HBO Nordicille.


Lähteet: BBC, We Got This Covered

Kuva: Warner Bros./ Justice League, 2017

R. Isoviita 21.05.2020 klo 06:39

Uusimmat uutiset