Tom Hollandin tähdittämä Uncharted-leffa sai uusia näyttelijävahvistuksia

2.3.2020 22:29

Monta mutkaa tiellään valkokankaille kohdannut videopeliin pohjautuva Uncharted-leffa etenee viimein kohti kuvauksiaan. Kameroiden on määrä käynnistyä kuukauden sisään. Tämä tarkoittaa myös sitä, että leffan näyttelijäkaarti alkaa olla koossa.

Deadline raportoi Tom Hollandin tähdittämän leffan saaneen mukaansa nyt myös Mark Wahlbergin ja Antonio Banderasin. Naiskauneutta ja -energiaa elokuvaan tuovat Sophia Ali sekä Tati Gabrielle, joista ensimmäinen on tuttu mm. Greyn anatomian faneille ja jälkimmäinen puolestaan näyttelee Netflixin Sabrina: Pimeällä puolella -sarjan Prudencea.

Uncharted-leffa kertoo aarteenetsijä Nathan Draken syntytarinan. Ennakkotietojen mukaan Drake etsii leffassa legendaarista kultaista kaupunkia, El Doradoa. Tarinassa tavataan myös Draken jonkinlainen korvike isälle, Sully, jota Mark Wahlberg esittää. Banderasin roolihahmosta ei ole vielä kerrottu, onko tämä tarinan pahis, vai kenties jotakin muuta.

Ruben Fleischerin ohjaaman elokuvan maailmanensi-ilta on näillä näkymin toukokuussa 2021. Alkujaan leffan piti saapua teattereihin jo tänä vuonna.

 

Lähteet: Deadline, Gamesradar, Den of Geek

Kuva: NaughtyDog/Uncharted 4

Lisää luettavaa