Tom Holland ja Kevin Feige kommentoivat Spider-Man-tilannetta

Vaikka Sony ja Disneyn omistama Marvel eivät toistaiseksi tee yhteistyötä Tom Hollandin tähdittämän seuraavan Spider-Man-elokuvan kohdalla, leffa on kuitenkin yhä suunnitteilla. Uusimpien tietojen mukaan sille oli kiinnitetty käsikirjoittajat jo ennen kuin suuryhtiöt ajautuivat erimielisyyksiin sopimusneuvotteluissaan. Tom Holland on myös nähty Disneyn tämän viikonlopun D23-tapahtumassa.

Hollandin saapuminen D23-tapahtumaan ei silti liittynyt Spider-Maniin, vaan Pixar-animaatioon Onward, jossa hänellä myös on rooli. Sen markkinoinnin ohessa näyttelijä ehti kommentoimaan viikon tapahtumia - joista Spider-Man 3 ei ollut ainut hänen elokuvistaan, mikä on kohdannut ongelmia. Niin ikään Sonyn tuottama Uncharted-elokuva nimittäin jäi ilman ohjaajaa, kun Dan Trachtenberg päätti luopua pestistä. Hän oli viides ohjaaja, jonka piti saattaa videopelisankari Nathan Draken seikkailu valkokankaille.

- Tämä on ollut hullu viikko, mutta haluan kaikkien tietävän, että olen sydämeni pohjasta kiitollinen ja rakastan teitä mielettömästi, Holland kommentoi tilannetta.

Marvel-johtaja Kevin Feige, jonka työpanoksesta Sony aiemmin tiedotti syntyneen vääntöä, ilmaisi myös tuntemuksensa aiheesta:

- Tunnen Hämähäkkimiehestä kiitollisuutta ja iloa. Saimme tehdä viisi elokuvaa Marvelin elokuvauniversumissa hahmon kanssa: kaksi sooloelokuvaa ja kolme Avengers-seikkailua. Se oli unelmaa, jota en uskonut koskaan tapahtuvaksi. Sen ei ollut tarkoitus kestää ikuisesti. Tiesimme, että aika tähän oli rajallinen ja kerroimme sen tarinan, minkä halusimme. Olen siitä ikuisesti kiitollinen.


Lähteet: THR, EW, IGN, Screenrant, We Got This Covered, Deadline

Kuva: Sony/ Spider-Man: Far From Home, 2019

R. Isoviita 25.08.2019 klo 21:27

Uusimmat uutiset

Ghostbusters: neljäs jengiläinen vahvisti paluunsa

Ernie Hudson on mukana uudessa leffassa.

R. Isoviita

Deadpool palaa valkokankaille piankin?

Mutta ei omassa elokuvassaan.

R. Isoviita

Nicolas Cagen ja John Travoltan ysärileffasta uusi versio

Naamat vaihtoon uudestaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...