Lisää Hulkia? Mark Ruffalo ei sulje mahdollisuutta pois

Isoksi vihreäksi ärjyjäksi muuttuva tiedemies Bruce Banner on saanut sooloelokuvan mm. vuonna 2008. Tämän Marvel-sankarin omien seikkailujen menestys ei kuitenkaan ole ollut kaksinen, jos sitä verrataan esim. Iron Man -leffoihin. Hulkilla on tunnetusti ollut oma tarinankaarensa Avengers-elokuvissa, mutta Avengers: Endgamen hahmon tulevaisuus on ollut auki.

Banneria ja Hulkia viimeisimmissä ei-animoiduissa Marvel-rainoissa näytellyt Mark Ruffalo paljastaa kuitenkin puhuneensa jatkosta studion johdon kanssa.

- Kevin Feige kysyi minulta juuri viime viikolla, jos minulla olisi enemmän ideoita tai tarinoita Hulkiin liittyen. Ja minä sanoin, että joo, joitakin tarinoita on vielä kertomatta, Ruffalo toteaa.

Näyttelijä on ollut mukana hautomassa ajatuksia Hulkin osalle aiempiin Avengers-elokuviin. Hänen mukaansa Marvelin johtaja Kevin Feige kutsui hänet nyt miettimään, mikä Hulkin paikka on jatkossa Marvelin elokuvauniversumissa. Vaikka soololeffaa ei ole virallisesti mainittu, Ruffalo nähtäneen yhä Hulkina ainakin muissa Marvel-seikkailuissa.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Marvel/Disney/ Avengers: Endgame, 2019

R. Isoviita 28.11.2019 klo 11:57

Uusimmat uutiset

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...