Nyt on trailerilla mittaa – eikä elokuvasta kuitenkaan ole tietoa

Maailman pisin ennakkomainos, traileri, on tiettävästi yli seitsentuntinen. Se julkaistiin pari vuotta sitten markkinoimaan ruotsalaisohjaaja Anders Webergin kokeellista Amibiancé-leffaa. Nyt japanilainen videopelituottaja ja -suunnittelija Hideo Kojima on ilmoittanut julkaisevansa trailerin, jonka pituus myös lyö ällikällä.

Kojima on ilmoittanut, että traileri on 49 minuuttia pitkä. Mikä erityistä, se ei kuitenkaan edellä minkään elokuvan julkaisua. Tokyo Game Showssa ensimmäisen esityksensä saava mainos nimittäin levittää sanomaa Death Stranding -pelin julkaisusta marraskuussa.

Lähitulevaisuuteen sijoitetussa pelissä ihmiskunta häilyy tuhon partaalla ja Sam Bridges -nimisen sankarin on yritettävä pelastaa, mitä pelastettavissa on. Bridgesille olemuksensa ja äänensä on lainannut The Walking Dead -sarjassa vähän vastaavassa tilanteessa elävää Daryl Dixonia näyttelevä Norman Reedus. Peliin on saatu myös muita nimekkäitä näyttelijöitä ja viihteentekijöitä Mads Mikkelsenistä (Casino Royale) Léa Seydouxiin (007 Spectre).

Kojima ei toistaiseksi ole varsinaisesti toiminut elokuva-alalla, mutta mikäli peli on menestys, sen pohjalta ehkä ryhdytään suunnittelemaan myös varsinaista leffaa.


Lähde: Geektyrant, Independent

Kuva: Sony

R. Isoviita 11.09.2019 klo 22:54

Uusimmat uutiset

Ghostbusters: neljäs jengiläinen vahvisti paluunsa

Ernie Hudson on mukana uudessa leffassa.

R. Isoviita

Deadpool palaa valkokankaille piankin?

Mutta ei omassa elokuvassaan.

R. Isoviita

Nicolas Cagen ja John Travoltan ysärileffasta uusi versio

Naamat vaihtoon uudestaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...