Sylvester Stallone kertoi, mikä seuraavassa Rambo-elokuvassa on erilaista

Veteraani John Rambo nähtiin ensimmäisen kerran valkokankailla vuonna 1982, mutta hahmoa ei edelleenkään ole kuopattu. Sylvester Stallone uusii toisen ikonisista rooleistaan valkokankailla jälleen tämän vuoden loppupuolella. Mutta yhäkö Rambo kulkee vanhoja polkujaan?

Stallonen itsensä mukaan uudessa elokuvassa on odotettavissa myös jotain toisenlaista. Adrian Grunbergin ohjaama toimintaseikkailu Rambo V: Last Blood vie Rambon toki taas koviin tilanteisiin. Tähän viittaa myös Stallonen Instagram-tilillään julkaisema toimintakohtauksen harjoitteluvideo. Mutta uusi leffa poikkeaa edellisistä ainakin yhdellä tapaa.

- Missään elokuvassaan Rambo ei koskaan palaa kotiin. […] Uudessa elokuvassa hän kuitenkin tekee niin, mutta tavallaan hän ei ikinä saavu sinne. Hän on siellä, mutta toisaalta hän taas ei ole. Tämän ympärille koko tarina on rakennettu. Heti, kun hän astuu ulos ovestaan, hänellä ei enää ole hallintaa. Maailma hallitsee.

Viides Rambo-elokuva ei siis sijoitu esim. Thaimaahan, vaan Rambon edesmenneen isän vanhalle tilalle. Stallonen mukaan vahvasti kostoteemaan nojaavassa elokuvassa hahmoa vaivaa yhä syyllisyys siitä, mitä tälle tapahtui Vietnam-aikoinaan. Rambo myös yrittää olla isähahmo taloudenhoitajansa lapsenlapselle, joka kuitenkin lähtee biologisen isänsä luokse Meksikoon.

Elokuvan maailmanensi-ilta on 19.9.19. Suomen ensi-illan tarkkaa päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu.


Lähteet: We Got This Covered, CinemaBlend

Kuva: Lionsgate/Yana Blajeva/Rambo V: Last Blood, 2019

R. Isoviita 28.05.2019 klo 23:14

Uusimmat uutiset

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Russell Crowe yliluonnolliseen jännitysleffaan

Luvassa pelon väristyksiä.

R. Isoviita

Joker-yleisölle pilan järjestänyt mies sai porttikiellon elokuvateattereihin

Ehkä olisi kannattanut miettiä toisenkin kerran.

R. Isoviita

Disneyllä tarkistetaan jatkossa käsikirjoituksia koneellisesti

Tietotekninen analyysi avuksi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...