Scorsesen tuleva mafialeffa yrittää ennennäkemätöntä

Martin Scorsesen (kuvassa) tulevaa The Irishman -leffaa odotetaan monestakin syystä. Mm. Robert De Niron, Al Pacinon, Joe Pescin ja Harvey Keitelin yhteen lyöttävän elokuvan pelkkä näyttelijäluettelo on jo omaa luokkaansa. Jimmy Hoffan tapausta avaava mafiaelokuva sisältää myös tehosteita, joita ei usein nähdä.

Jo aiemmin The Irishmanin tiimoilta on kerrottu, että esim. Robert De Niro nähdään leffassa digitaalisesti nuorennettuna. Vaikka vastaavaa on tehty mm. Ant-Man and the Wasp -sarjakuvaseikkailussa ja jo liki kymmenen vuotta sitten ensi-iltansa saaneessa Tron: Perintö -rainassa, The Irishmanissa digitaalista nuorentamista on tarkoitus käyttää ennennäkemättömässä mittavuudessa.

Scorsesen luottoleikkaaja Thelma Schoonmaker on nyt paljastanut, että parin minuutin mittaisten digitaalisten kasvojenkohotusten sijasta leffan yli 70-vuotiaat tähdet nähdään nuorempina versioinaan roimasti pidempään:

- Nuorennamme näyttelijöitä elokuvan ensimmäiselle puoliskolle. Ja toisella puoliskolla he näyttelevät itsensä ikäisinä. Se [digitaalinen nuorentaminen] on iso riski.

Jo Tähtien sodan ja Indiana Jonesin alkupäivistä alalla vaikuttanut Industrial Light and Magic vastaa The Irishmanin digitaalitehosteista. Vaikka tekniikka on kehittynyt huikein harppauksin, Netflixin rahoittama, 125 milj. dollaria maksava raina saattaa silti jättää yleisön pettyneeksi. Schoonmakerkaan ei ole vielä nähnyt varsinaisesti, miltä valmiit tehosteet näyttävät. Leffan odotetaan valmistuvan tänä vuonna.


Lähteet: Yahoo! Movies, Collider, Den of Geek

Kuva: Siebbi

R. Isoviita 11.02.2019 klo 22:40

Uusimmat uutiset

Queen esiintyy Oscar-gaalassa

YLE Teema esittää gaalan suorana.

R. Isoviita

Bruno Ganz 1941-2019

Pidetty sveitsiläistähti nukkui pois.

R. Isoviita

Uusi Pirates of the Caribbean -versio kohtasi jo ongelmia

Käsikirjoittajat kaikkosivat.

R. Isoviita

Jared Leton tie Jokerina saattaa olla ohi

Uusia järjestelyjä.

R. Isoviita

1980-luvun pullistelijasankarien paluu toteutumassa?

Myös Arnold Schwarzenegger on toiveikkaana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...