Robert De Niro saa myös nuorennuskäsittelyn tulevaan elokuvaansa

Nuori ja kaunis Audrey Hepburn suklaamainoksessa, liki rypytön Michael Douglas Ant-Manissa, nuorennettu Anthony Hopkins Westworld-sarjassa ja parikymppisen näköinen Carrie Fisher Star Wars: Rogue Onessa - kaikki nämä ovat esimerkkejä tietokoneanimaation mahdollisuuksista. Tekniikalla voidaan sekä nuorentaa näyttelijöitä että herättää henkiin hahmoja, joiden alkuperäisiä näyttelijöitä ei enää kameran eteen saada. Näillä näkymin Robert De Niro on liittymässä virallisesti tähän nuorennettavien joukkoon.

Martin Scorsesen The Irishman -rikosdraama nähdään vasta vuonna 2018, mutta De Niro tullaan näkemään siinä vuosikymmeniä nuorempana. Arvostettu elokuvaohjaaja ei ole ennenkään ollut teknologista kehitystä vastaan: esim. vuonna 2011 häneltä julkaistiin kolmiulotteinen Hugo, joka voitti myös viisi Oscaria. The Irishmanin tuottaja Gastón Pavlovich on ollut mielissään näkemästään:

- Näyttelijää ei naamioida tai meikata [nuoremmaksi], näytteleminen ja teknologia mahdollistavat heidän viemisensä eri aikakausien läpi ilman naamiointia. Olemme katsoneet muutamia testejä ja se näyttää mainiolta. Kuvasimme [De Niroa] ja teimme kohtauksen ja näimme sen muutettuna kuin hän olisi ollut parikymppinen, nelikymppinen, kuusikymppinen.

De Niro on todennut Vanity Fairin haastattelussa, että kyseisessä mafiaelokuvassa hänen kanssaan näyttelevä Al Pacino saattaa myös saada saman käsittelyn. Täyttä varmuutta tästä ei kuitenkaan ole. Useimmiten vastaavista digitaalisista kohennuksista ei juurikaan huudella. Alan merkittävimpiin toimijoihin kuuluvan Lola VFX:n sivuilta voi kuitenkin käydä tarkistamassa, missä projekteissa heidän kättensä työt näkyvät.


Lähteet: Metro.co.uk, ScreenRant,Vulture, Vanity Fair

Kuva: Georges Biard

R. Isoviita 30.12.2016 klo 17:39

Uusimmat uutiset

Ohjaaja oikoo käsityksiä seuraavasta Apinoiden planeetta -leffasta

Pierre Boullen luomat hahmot palaavat valkokankaille jälleen.

R. Isoviita

Roger Mooren ikoniseksi tekemän Pyhimyksen uusi versio sai ohjaajan

Leffa on ollut suunnitteilla jo vuosia.

R. Isoviita

Mitä on luvassa vakoojaleffojen ystäville?

Nolania unohtamatta.

R. Isoviita

Visuaalisten tehosteiden tekijät vetivät herneen nenään Oscar-gaalan vitsistä

Viime viikon palkintojuhla pahoitti mieliä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...