Huhumylly seuraavasta Batman-näyttelijästä kiihtyy

Näyttelijä Ben Affleckin jatko Batmanin roolissa on yhä epävakaalla pohjalla. Virallisesti Affleck kantaa yhä lepakkomiehen viittaa, mutta hän on vähitellen kuitenkin luopumassa ikonisen supersankarin roolista. Koska Warner Brosin Justice League -elokuva ei ole menestynyt toivotulla tavalla, studio pyrkii keksimään keinoja, miten tehdä parempia supersankariseikkailuja.

Yksi keinoista saattaa hyvinkin olla Affleckin vaihtaminen toiseen näyttelijään, vaikka hänen Batmaninsa ei lopulta monien katsojien mielestä ole ollutkaan kovin huono. Affleck nähtäneen kuitenkin vielä vuodella 2020 suunnitellussa Flashpoint-rainassa, jossa toisen supersankarin tekoset muuttavat historian kulkua.

Affleckin jälkeen Batmanin viitan perii näillä näkymin jo The Batman -soololeffassa toinen näyttelijä. Huhuissa pyörii mm. Jake Gyllenhaalin (Brokeback Mountain) nimi, mutta studio saattaa haluta jatkajaksi tällä kertaa vähän tuntemattomamman nimen. Elokuvan ohjaajaksi Affleckin tilalle palkattu Matt Reeves (Sota apinoiden planeetasta) on Mad Men -sarjan faneja, ja sen pääroolissa nähty Jon Hamm on puolestaan ilmaissut olevansa hyvin kiinnostunut Batmanin osasta. Näin ollen TV-tähdestä on tullut yksi potentiaalinen kilpailija Affleckin tilalle.


Lähteet: We Got This Covered, Cinema Blend

Kuva: Warner Bros./ Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016

R. Isoviita 09.12.2017 klo 23:23

Uusimmat uutiset