Menestyksekkään Kingsmanin tulevaisuus askarruttaa


Yllätyshitiksi kasvanut toimintaseikkailu Kingsman: Salainen palvelu saattaa saada jatkoa. Matthew Vaughnin (Kick-Ass) ohjaama sekä osin käsikirjoittama ja Colin Firthin (Kuninkaan puhe) pääosittama elokuva on saanut viime aikoina runsaasti huomiota jatko-osakeskusteluissa. Menestyksen ansiosta elokuvalle halutaan tuottaa 20th Century Foxilla mahdollisimman pian seuraava osa, joskaan sen tekijöistä ei ole vielä kovin tarkkaa tietoa.

Tällä haavaa Kingsmanin toisen osan ohjaaja on yhtä suuri kysymysmerkki kuin näyttelijätkin. Elokuvalle ei ole olemassa valmista käsikirjoitusta, joskin ohjaaja Vaughn on aloittanut sen työstämisen. Mitä muuta tähän mennessä tiedetään, on se, että sekä Colin Firthin esittämän Galahadin että Taron Egertonin (Legend) esittämän Gary "Eggsy" Unwinin paluu on pulmallista. Firth saattaisi aikataulullisesti pystyä tekemään jatko-osan, mutta hänen hahmonsa kirjoittaminen uuteen elokuvaan ei ole ollenkaan helppo tehtävä.

Taron Egertonin sopimusristiriita saattaa evätä hänen osallistumisensa seuraavaan Kingsman-rainaan. Kysytty Egerton on lupautunut aiemman sopimuksensa puitteissa näyttelemään Kingsmanin jatko-osassa, mutta toinen paperi sitouttaa hänet samalla Lionsgate-yhtiön Robin Hood: Origins -elokuvaan. Molempien elokuvien kuvaukset on tarkoitus aloittaa ensi keväänä, sillä leffojen ensi-illat on aikataulutettu vuodelle 2017. Studiot yrittävät ratkoa tilanteen parhain päin kiivasta tahtia.


Lähteet: CinemaBlend, ScreenRant

Kuva: 20th Century Fox

R. Isoviita 02.10.2015 klo 12:30

Uusimmat uutiset

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

Ysäritähdet mukana.

R. Isoviita

Marvelin Loki-sarjasta ensimmäinen kuva julki

Tom Hiddlestonin uumoillaan olevan TV-sarjassa mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...