Ghostbusters-ohjaaja halutaan muovaamaan uutta leluelokuvaa

Aprillipäivä meni jo, joten pakko kai tämä on uskoa: tuotantoyhtiö 20th Century Fox ja lelujätti Hasbro haluavat elokuvan muovailuvahasta. Tarkemmin ottaen tarkoitus ei nyt ole vääntää jotain filmikelan kaltaista vahasta, vaan elokuvan pääosassa olisi Hasbron muovailutuotebrändi Play-Doh. Ensi kertaa leluteollisuudesta ei elokuviin ammenneta, sillä Play-Doh'n edeltäjiä tällä tiellä ovat mm. niin ikään Hasbron tekemät Transformersit ja Mattelin Masters of the Universe.

20th Century Fox tavoittelee muovailuvaharainan ohjaajaksi uutta Ghostbusters-leffaa tekevää Paul Feigiä. Tässä vaiheessa ei ole vielä kerrottu, onko tarkoituksena tehdä elävien näyttelijöiden näyttelemä elokuva vai animaatio, mutta Paul Feigillä ei kuitenkaan olisi jälkimmäisestä kokemusta. Parhaiten ohjaaja tunnetaan naiskoomikoiden täyttämästä Morsiusneidot-komediasta. Sekä ohjaajana että näyttelijänä toiminut Feig on ohjannut myös jaksoja Sukuvika- ja Nurse Jackie -sarjoihin.

Muovailuvahaelokuva saattaisi olla menestys, jos Play Doh osoittautuu samanlaiseksi monen alueen suosikiksi kuin vaikkapa tanskalaisten luomat Legot. Lego-palkoiden franchisea on laajennettu onnistuneesti aina konsolipeleistä myös elokuviin - vuosina 2016-2018 jatkoa saava Lego Elokuva voitti mm. parhaan animaatioelokuvan BAFTAn ja kahmi ympäri maailmaa 658 miljoonan dollarin tulot. 1950-luvulta asti yli 430 miljoonaa kiloa myydyn Play Doh'n seikkailuja kirjoittaa elokuvaksi vielä melko tuntematon herra nimeltä Jason Micallef.


Lähteet: ComingSoon, Deadline

Kuva: Nevit Dilmen

R. Isoviita 03.04.2015 klo 16:22

Uusimmat uutiset

Muistatko vuoden 2003 Hulk-tähden? Kehittelee elämäkertaelokuvaa

Eric Bana aikoo toimia kameran molemmin puolin.

R. Isoviita

Netflix laajentaa listauksiaan

Kuumat nimekkeet paremmin esille.

R. Isoviita

Ohjaaja oikoo käsityksiä seuraavasta Apinoiden planeetta -leffasta

Pierre Boullen luomat hahmot palaavat valkokankaille jälleen.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...