Huhu: Christoph Waltz Bond-pahikseksi

Seuraava James Bond -elokuva on odotettavissa jo ensi vuonna, mutta leffasta tiedetään toistaiseksi hyvin niukalti. Järjestyksessä 24. Bond-raina tulee olemaan Daniel Craigin neljäs kerta kuulun MI6-agentin roolissa. Hänen seuraavaa päävihollistaan näyttelevän miehen tai naisen nimestä ei kuitenkaan ole erikoisemmin vihiä annettu.

Daily Mail on saanut tietoonsa, että Craigin vastapeluriksi saattaa Bond 24:ssä nousta mm. Kunniattomista paskiaisista tuttu Christoph Waltz. Kyse on tällä haavaa pelkästä huhusta, mutta lehden nimetön lähde on kuvaillut Waltzin tulleen kiinnitetyksi elokuvassa osaan, jota voi luonnehtia "hyvin nerokkaaksi" ja "eräänlaiseksi periviholliseksi". Aiemmin 12 Years a Slave -elokuvan pääosassa nähdyn Chiwetel Ejioforin piti näytellä Bond 24:n merkittävintä pahista, mutta The Wrap -sivuston mukaan neuvottelut roolista kariutuivat.

Jos Waltz tosiaan on saatu leffan nemesisosaan, herää kysymys, nähdäänkö seuraavassa Bond-elokuvassa vihdoin rikollisjärjestö SPECTREn pahamaineinen johtaja Ernst Blofeld? Oikeudellisten ongelmien takia leffasarjasta pitkään poissa ollut hahmo on sen tyyppinen rikollisnero, joka sopisi Waltzin aiempien roolien jatkoksi. Tällä haavaa Bond 24:stä tiedetään kuitenkin varmasti vain se, että elokuvan ohjaajaa myös edellisen osan luotsannut Sam Mendes. Lisäksi Ralph Fiennes uusii roolinsa M:nä, Ben Whishaw 007:n luottokeksijänä ja Waltzin tapaan Kunniattomissa paskiaisissa näytellyt Léa Seydoux tuo leffaan naiskauneutta.


Kuva: Zadi Diaz

R. Isoviita 14.11.2014 klo 08:19

Uusimmat uutiset

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Christopher Nolanin ja James Cameronin henkilökohtainen leffamaku saattaa yllättää

Huippuohjaajat eivät suinkaan rentoudu vain huippuohjaajien tuotosten äärellä.

R. Isoviita

Justice League: Ohjaaja Snyderin versio julkaistaan sittenkin!

Hartaasti toivottu näkemys.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...