MGM-klassikon uusintaversion ensimmäinen virallinen näyttelijäkiinnitys julki

Legendaarinen elokuvastudio MGM on jo jonkin aikaa puuhannut uutta versiota 1960-luvulla ilmestyneestä 7 rohkeata miestä -westernistä. Ison joukon oman aikansa näyttelijätähtiä James Coburnista Charles Bronsoniin työllistänyt raina on haluttu toteuttaa vähintään yhtä nimekkäällä joukolla uudelleen. Screenrant.com:in saaminen tietojen mukaan leffan pääosiin, roistojen sortamaa pikkukylää puolustaviksi asemiehiksi, on haviteltu mm. Matt Damonia, Kevin Costneria ja Morgan Freemania.

Länkkärin uusintaversion yhteen pääosaan haikailtiin myös Tom Cruisea, mutta mm. Jerry Maguiresta tuttu näyttelijä ei tällä haavaa enää ole mukana tässä elokuvassa. Sen sijaan Cruisen on kerrottu uusivan tulevaisuudessa sekä Mission: Impossible -agenttiroolinsa että lentäjä-ässäroolinsa vuosien takaa. Cruisen hittielokuviin kuuluvan Top Gun - lentäjistä parhaat -jatko-osa Top Gun 2 on edennyt käsikirjoitusvaiheessaan ja Mission: Impossiblen viides osa on jo niin pitkällä, että sen odotetaan tulevat levitykseen ensi vuoden puolella.

MGM:n uusi 7 rohkeata miestä saa Cruisen tilalle Varietyn mukaan Denzel Washingtonin (kuvassa). Tieto tuli elokuvan vasta julkistetulta ohjaajalta, Antoine Fuqualta, joka ohjasi Washingtonia myös rikosdraama Training Dayssä. Tämä rankka rooli poiki näyttelijälle himoitun Oscar-palkinnon sekä lisäksi tukun muita ehdokkuuksia ja palkintoja. Muista uuden The Magnificent Sevenin näyttelijöistä tai elokuvan valmistumisaikataulusta ei ole vielä tarkemmin kerrottu.


Lähteet: Screenrant, GeekTyrant, Variety, The Guardian

Kuva: BVI Finland (Inside Man)

Z.E 10.09.2014 klo 18:40

Uusimmat uutiset

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Justice League -tuottaja vastaa näyttelijä Ray Fisherin syytöksiin

Fisher ilmaisi pettymystään ohjaaja Joss Whedonia kohtaan.

R. Isoviita

Näyttelijälegendan rasististen puheiden takia vaaditaan isoja muutoksia

John Waynen sanomisia pureksitaan yhä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...