Kumpi voittaa: Marvel vai DC?


Sarjakuvatehtailun suurten nimien, eli Marvelin ja DC:n tuotokset taistelevat yleisöstä kovemmin kuin koskaan. Yhtiöiden printtijulkaisuista leffaseikkailuihin ponnistaneet hahmot ottavat näillä näkymin mittaa toisistaan raa'assa taistelussa lipputuloista vuoden 2016 toukokuussa. Tuolloin on Warner Brosin ilmoituksen mukaan sen odotetun Batman vs. Superman -jatko-osan ensi-ilta, mutta myös Marvel Studiosin vielä nimeämättömän supersankarirainan julkaisun aika.

Kuten Screenrant.com-sivuston toimittaja arvailee, Marvelin osalta tähän eeppiseen yhteenottoon lippuluukuilla saattaa osallistua joko ukkosenjumala Thor tai upporikas herra Stark Iron Man -panssarissaan. Thorin osalta kyseessä olisi silloin jo kolmas elokuva omassa sarjassaan, Iron Manin kohdalla puolestaan neljäs. Mitään virallista tietoa elokuvan aiheesta ei vielä ole, sillä tähän mennessä Marvel on paljastanut pitkän julkaisuaikataulunsa työnimiä vasta ensi vuoden syksylle asti. Viimeinen virallisesti ilmoitettu nimi tuolla listalla on Ant-Man, joka kertoo tiedemies Henry Pymin alter egosta.

Yhdysvalloissa kesäkauden suuret toimintaspektaakkelit ovat olleet perinne kauemmin kuin meillä, osittain elokuvien jakeluun liittyvistä teknisistä syistä. Isot studiot ovat myös pyrkineet ajoittamaan elokuviensa ensi-illat niin, etteivät kaikki suurtuotannot kilpailisi samoista yleisöistä aivan samana viikonloppuna, kuten tässä Marvel vastaan DC -tapauksessa näyttää käyvän. Warner Bros on jo aiemmin siirtänyt Batman vs. Superman elokuvansa ensi-iltaa, joten sillä on paineita säilyttää viimeksi valitsemansa päivämäärä. Toisaalta myös Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige on ollut varsin määrätietoinen päivämäärien suhteen SlashFilm.comille antamassaan haastattelussa:

- Me todellakin aiomme pitää tämän aikataulun ja paljastamme silloin [6.5.2016] julkaistavan elokuvamme nimen todennäköisesti muutaman kuukauden sisällä.


Kuva: Gage Skidmore, Marvel Comics, Yann

Z.E 13.03.2014 klo 09:40

Uusimmat uutiset

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Justice League -tuottaja vastaa näyttelijä Ray Fisherin syytöksiin

Fisher ilmaisi pettymystään ohjaaja Joss Whedonia kohtaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...