Depp ja Streep satumetsään

Disney-tuotanto Into the Woodsin rooleista neuvotellaan parhaillaan. Stephen Sondheimin menestyksekkääseen Broadway-musikaaliin pohjaava elokuva kiinnostaa Varietyn mukaan sekä Johnny Deppiä että Meryl Streepiä. Into the Woods kertoo leipurista ja hänen vaimostaan, jotka pyrkivät murtamaan perhettään vainoavan kirouksen.

Disneyn viidenteen Pirates of the Caribbean -merirosvospektaakkeliin kiinnitetty Depp on tietojen mukaan pyrkimässä myös Into the Woodsin miespääosaan. Niin ikään Sondheimin säveltämän mutta Tim Burtonin ohjaaman Sweeney Todd -filmatisoinnin murhanhimoisen päähenkilön osassa viimeksi musikaaliesiintyjän kykyjään esitellyt Johnny Depp sopisi säveltäjän itsensä puolesta uuteenkin musikaalirooliin hyvin, sillä siihen haetaan Les Misérablesin hengessä hyviä näyttelijöitä, eikä niinkään huippulaulajia.

Vaikka elokuvan roolitusta ei ole vielä julkistettu virallisesti, Meryl Streepin uskotaan näyttelevän Into the Woodsissa kirouksen langettanutta noitaa. Oscar-palkittu Streep, jonka laulunlahjoja kuultiin myös Mamma Mia! -musikaalissa, päässee toteuttamaan noitana revittelevämpää näyttelemistä. Leffan muita hahmoja ovat Olipa kerran -sarjan tyylisesti klassisista saduista tutut hahmot Punahilkasta Tuhkimoon. Elokuvan ohjaa Rob Marshall (Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä, Chicago), mutta sen tuotantoaikataulu on vielä avoin.


Kuva: Disney Enterprises (Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä)

Z.E 29.04.2013 klo 08:20

Uusimmat uutiset

Scorseselta kysyttiin naisten asemasta elokuvissaan – ohjaajalegenda tuskastui

The Irishman-ohjaaja on viime aikoina ollut kohun kohteena myös Marvel-kommentistaan.

R. Isoviita

Jokerin vanavedessä: studio harkitsee erilaista Teräsmies-leffaa

Lisää DC-tarinoita valkokankaille.

R. Isoviita

Iso teatteriketju järjestää Star Wars -maratonin, joka todella kysyy kuntoa

Jää silti kakkoseksi Marvel-putkelle.

R. Isoviita

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...