Zack Snyderin Snyderverse on tosiaan ohi

2.12.2023 22:31
Warner Bros./Zack Snyder's Justice League, 2021

Moni Zack Snyderin DC-elokuviin tykästynyt on toivonut ohjaajan jatkavan Snyderverseksi kutsuttua DC-jatkumoa. Tuotantoyhtiö Warner Brosin uudelleenjärjestelyiden myötä Snyderin paluu DC-elokuvien pariin on kuitenkin muuttunut koko ajan epävarmemmaksi. Tulevissa DC-elokuvissa ei näillä näkymin nähdä Snyderversen Batmania (Ben Affleck), ei Teräsmiestä (Henry Cavill) tai välttämättä edes Aquamania (Jason Momoa).

Snyderversen jatkumista toivoville ohjaajalla on ikävää kerrottavaa. Kun Our Movie News -Youtube-kanavalla uumoiltiin Snyderversen olevan ohi, Snyder itse kommentoi tietoa sosiaalisessa mediassa näin:

– Totta se on.

Netflixin elokuvaosaston päällikkö Scott Stuber ei tosin pidä Snyderversen päättymistä yhtä selvänä kuin ohjaaja itse. Vaikka Stuber on myöntänyt uusien Snyderverse-tuotantojen tekemisen olevan mutkikasta, hän ei ole tyrmännyt ajatusta täysin. Ongelmana on, ettei Netflix omista Snyderverseen luettavia elokuvia tai niiden hahmoja. Snyder-fanien iloksi Stuber on innokas tuomaan aiempia Snyderverse-leffoja Netflixille heti, kun se on mahdollista. Ohjaajan Rebel Moon -tieteiraina on tulossa Netflixille joulukuun lopulla.

 

Lähteet: MovieWeb, Comingsoon.net

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa