The Flash -flopin jälkeen – Wonder Woman tulee taas?

3.8.2023 23:39
Warner Bros./ Wonder Woman 1984, 2021

DC-supersankareilla ei ole mennyt elokuvien huikeisiin budjetteihin nähden kaksisesti, kun katsotaan lipputulojen määriä. Tuoreimpina tapauksina ovat Shazam 2 eli Shazam! Fury of the Gods ja The Flash. Ensin mainitun floppaamisesta on syytetty mm. elokuvan markkinointikampanjaa, ja viimeksi mainittu kärsi mm. päätähtensä tosielämän edesottamuksista. Vaikka DC-elokuvien tulevaisuutta yritetään nyt ajaa uuteen suuntaan, yksi vanhoista tutuista kasvoista vaikuttaisi olevan yhä mukana.

Kyseessä on Gald Gadot’n näyttelemä Wonder Woman. Themysciran ihmenainen kultaisine ruoskineen saattaa sittenkin saada kolmannen sooloseikkailunsa. Kuka kyseisen elokuvan ohjaisi, on kuitenkin vielä epäselvää. Kaksi aiempaa Wonder Woman -seikkailua luotsannut Patty Jenkins ja studio eivät huhujen mukaan löytäneet kolmannen elokuvan osalta yhteistä säveltä, mutta Jenkins on silti kiistänyt lähteneensä projektista.

Gal Gadot on kuitenkin täysillä mukana. Näyttelijä kertoi ennen ammattiliittonsa lakon alkamista, että hän oli keskustellut uudesta elokuvasta DC:n elokuvauniversumia suunnittelevien James Gunnin ja Peter Safranin kanssa:

– Wonder Womanin näyttelemisestä tykkään. Tuo hahmo on lähellä sydäntäni ja rakas minulle. Olen kuullut Jamesilta ja Peteriltä, että kehittelemme Wonder Woman 3:a yhdessä.

 

Lähteet: Collider, Screenrant

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa