Wonder Womanin tulevaisuus myllerryksessä

9.12.2022 14:43

DC:n sarjakuvahahmojen elokuvauniversumi jatkaa laajenemistaan, mutta Wonder Womanin tilanne on muuttunut hämärämmäksi. Gal Gadot’n tulkitsema sankaritar on seikkaillut jo kahdessa soolelokuvassa, joiden ohjauksesta ja osin myös käsikirjoituksista on vastannut Patty Jenkins. Jenkinsin piti ohjata myös kolmas osa tähän jatkumoon, mutta hänen ja Geoff Johnsin idea seuraavaan leffaan on vahvistamattoman tiedon mukaan hylätty.

Jenkinsin ja Johnsin idea ei väitetysti sopinut siihen yhtälöön, jota DC-elokuvien tulevaisuutta nyt hahmottelevat James Gunn ja Peter Safran ovat rakentaneet. On vielä epävarmaa, tarjoavatko Jenkins ja Johns enää toista ideaa Wonder Woman 3:lle, mutta esim. Deadlinen mukaan Jenkins aikoo tehdä seuraavaksi jotain muuta. Jenkinsin ja Gadot’n yhteistyö on ollut tiivistä, joten jää nähtäväksi, jättääkö myös Gadot Wonder Woman -seikkailut nyt taakseen. Jotkin lähteet puhuvat jo Wonder Womanin reboottaamisesta.

James Gunn on jo ehtinyt toppuutella Twitter-tilillään DC-elokuvien tulevaisuutta koskevia huhuja. Hän on kuitenkin maininnut, ettei kaikki kerrottu pelkkää puhetta.

 

Lähteet: Deadline, THR, Variety, MovieWeb

Kuva: Warner Bros./ Wonder Woman 1984, 2020

Lisää luettavaa