Palaako Brad Pitt aiempaan rooliinsa Quentin Tarantinon seuraavassa elokuvassa?

2.2.2024 06:09
Sony/ Once Upon a Time in Hollywood, 2019

Aikanaan Pulp Fictionilla itsensä suurmaineeseen nostanut Quentin Tarantino täytti viime maaliskuussa 60 vuotta, mutta hän on silti arvellut tekevänsä enää yhden pitkän elokuvan. Puheet eläkepäivistä ovat jatkuneet pitkään. Tarantinon töissä usein vilahdellut rakkaus vanhoja B-luokan leffoja kohtaan pulpahtelee jälleen esiin, sillä käsikirjoittaja-ohjaaja on kertonut työstävänsä tarinaa elokuvakriitikosta.

Nyt projekti on edennyt jo siihen pisteeseen, että puheet roolituksesta ovat käynnistyneet. The Movie Critic -nimellä kulkevan rainan pääroolin uskotaan lankeavan Brad Pittille. Näyttelijän on kerrottu käyvän asiasta neuvotteluja. Tarkkaa tietoa Pittin roolista ei ole, mutta Pittille uumoillaan tarjotun juuri elokuvan ns. nimikko-osaa, eli roolia elokuvakriitikkona.

Ennakkopuheiden mukaan kyseinen hahmo ei olisi alansa arvostetuinta kärkikaartia, vaan vähemmän tunnettu kynäniekka. Tarantino on maininnut lukeneensa nuoruudessaan pornojulkaisujen sivuilla ilmestyneitä elokuva-arvioita. Esim. Deadlinen toimituksessa on arveltu, että Tarantino saattaa kierrättää The Movie Criticissä jopa yhtä aiemman elokuvansa hahmoa, hieman Kill Bill -tarinansa hengessä. Tällöin Pitt saattaisi olla palaamassa Once Upon a Time in Hollywoodin stuntmies Boothin nahkoihin, mutta tällä erää elämänsä kameran edessä jättäneenä asiantuntijana.

 

Lähteet: Deadline, Variety, ScreenRant

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa