Kasarikomedian uusintaversio ajautui karikkoon

27.6.2023 12:49
Disney/Kulti, kutistin kakarat, 1989

Vuoden 1989 koko perheen viihdepläjäys Kulti, kutistin kakarat ei tehosteidensa puolesta ole ehkä nykykatsojan mielestä säilynyt hyvin. Leffan aihe on kuitenkin kiinnostanut elokuvantekijöitä, mukaan lukien alkuperäisen Kulti, kutistin kakarat -elokuvasarjan ohjaajaa Joe Johnstonia. Paluuta aiheeseen on lupailtu hänen ja näyttelijä Josh Gadin (Kaunotar ja hirviö) kanssa.

Alkuperäisessä leffassa koomikkolegenda Rick Moranisin tulkitseman keksijäneron luomus pienentää lapsikatraan lilliputtiluokan eläjiksi. Lasten palauttaminen entiseen kokoonsa ei tietenkään suju muitta mutkitta, mikä on aiheuttaa nerolle tukun harmaita hiuksia.

Uuden elokuvan, nimeltään Shrunk, suunnittelusta ilmoitettiin virallisemmin jo vuonna 2019. Sen jälkeen onkin ollut hiljaisempaa, ja nyt näyttää siltä, ettei uudempaa versiota kutistuslaitteen kanssa sattuvista kommelluksista tulekaan. Näin Josh Gad kommentoi asiaa sosiaalisessa mediassa:

– Totuus on, että ennen koronapandemiaa olimme vain senttien päässä käynnistyspisteestä, sitten lähellä uutta yritystä ja sitten aikatauluni räjähti käsiin, mikä aiheutti ongelmia, kunnes taas olimme lähellä käynnistystä mutta budjettimme ei riittänytkään. Jos haluatte tämän elokuvan, vihjatkaa siitä Disneylle.

 

Lähde: Screenrant

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa