Kaksi vanhaa kauhunimeä yhdistää voimansa uudessa elokuvassa

18.3.2024 00:57
The Filmgroup/United American Video/ Pieni kauhukauppa, 1960

Ikämiesluokan elokuvantekijät Roger Corman ja Joe Dante ovat ryhtyneet yhteistyöhön. Corman, joka tunnetaan mm. Edgar Allan Poe -versiointi Korpin ohjaajana ja Dante, joka käynnisti Riiviöt– eli Gremlins-elokuvasarjan, tekevät koomista kauhua nyt yhdessä.

Kaksikolla on tekeillä raina nimeltä Little Shop of Halloween Horros. Kuten nimi vihjaa, leffan perusidea ei varsinaisesti ole uusi. Corman ohjasi jo 1960 osittain Charles B. Griffithin kanssa kirjoittamastaan käsikirjoituksesta elokuvan Pieni kauhukauppa, jossa näytteli myös nuori Jack Nicholson. Tuo leffa kertoo kukkakaupan apupojasta, joka onnistuu tyrimään työssään melkein kaiken, paitsi lihansyöjäkasvin kasvatuksen. Nälkäisellä kasvilla on kuitenkin tarpeita, jotka kasvavat koko ajan suuremmiksi.

Little Shop of Halloween Horrorsin on tarkoitus käynnistää kokonainen elokuvafranchise. Dante ohjaa elokuvaa, kun taas Corman toimii sen tuottajana yhdessä Brad Krevoyn ja Charles Cohenin kanssa. Krevoy on veteraanituottaja, jonka filmografiasta löytyy mm. tukku Hallmark-tuotantoja, Cohen on niin ikään tuottanut ko. kanavalle jouluelokuvia. Cormanille tämä on jo kolmas elokuvaversiointi Pienestä kauhukaupasta, sillä 1960-luvun kulttikauhupätkä sai myös Rick Moranisin ja Steve Martinin tähdittämän musikaaliversion 1986.

 

Lähteet: Deadline, Geek Tyrant

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa