Hellboy-tähti lateli kovaa tekstiä studiojohtajalle

15.7.2023 22:25
Nordisk Film/Musta noita, 2011

Guillermo del Toron ohjaamien Hellboy-rainojen (2004 & 2008) nimihahmona taistellut ja myös Sons of Anarchy -sarjasta tuttu Ron Perlman julkaisi tällä viikolla viestin, joka ei jättänyt yleisöään kylmäksi. Kyseinen viesti, jonka näyttelijä päätyi myös poistamaan nopeasti, oli suunnattu studiojohtajalle, jonka käsityksiin Perlman ei yhtynyt.

Perlmanin tulikivenkatkuinen ulostulo liittyy Hollywoodissa käynnissä oleviin käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakkoihin. Anonyymiksi jäänyt studiojohtaja ehdotti Deadline-sivustolla julkaistussa artikkelissa, että lakkojen pitäisi jatkua niin kauan, kunnes niissä olevien liittojen jäsenet ovat pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa ja menettävät kotinsa. Perlman ilmaisi viestissään aavistavansa, kuka moisen kommentin takana oli.

– [S]e runkku, joka sanoi [niin] – kuules nyt runkkari, on monia tapoja menettää asunto. Joku niistä on yhteydessä talouteen, joku karmaan ja joku vain sen hoksaamiseen, kuka helvetti tuommoista sanoo, ja mehän tiedämme, kuka sanoo, ja tiedämme, missä helvetissä hän asuu. On monia tapoja menettää oma talonsa. Jos toivot sellaista ihmisille, [tai] toivot perheiden nääntyvän, kun itse teet perkeleen 27 milj. dollarin tiliä vuodessa luomatta mitään – kannattaa varoa. Ole helvetin varovainen, runkku, koska tuommoinen paska nostattaa raivoa, Perlman totesi viestissään ja toivotti kuitenkin vuodatuksensa lopuksi rauhaa.

Nyt Perlman on astunut uudestaan esiin, selittääkseen suurta huomiota saanutta viestiään:

– Tässä on nyt ollut kaikenlaista. Pääasiassa, koska yhdessä vaiheessa, myönnän tämän, minulla keitti yli, kun puhuin eräästä tuottajasta, joka sanoi, ettei heidän puolensa edes suunnittele neuvottelevansa mistään ennen kuin käsikirjoittajat ja näyttelijät menettävät talojaan ja huoneistojaan. Niinpä, kuten kuvitella saattaa, reaktio johonkin samalla alalla olevan ja sitä omakseen kutsuvan henkilön toiveeseen sellaisesta harmista toiselle, olisi antaa vastakaikua. Tehdäkseni asiani nyt selväksi: en toivo kenellekään mitään pahaa. Toivon, että sen paskiainen, joka [Deadlinessa] kommentoi, ei niin ikään toivo kenellekään pahaa.

Perlman lisäsi toiveeseensa vielä, ettei nykyisessä ilmapiirissä ole hyvä letkautella asioita, jotka saavat ihmiset kyynisiksi ja ärsyyntyneiksi.

 

Lähteet: The Wrap, Deadline, CinemaBlend

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa