Buffy, vampyyrintappaja -tähti uuteen sarjaan

3.7.2024 13:02
Capital Arts Entertainment/MTV Entertainment Studios/ Paramount+/ Wolfpack, 2023

Buffy, vampyyrintappaja -sarjan nimiroolista muistettava Sarah Michelle Gellar siirtyy uuteen hirviöjahtiin. Paramount+-suoratoistopalvelulle (Suomessa Skyshowtime) tehtävä tuotanto ei kuitenkaan liity kauhuun, vaan rikosgenreen. Kyseessä on Dexter-sarjaa (2006–2013) laajentava Dexter: Original Sin.

Gellar tarttuu uutuussarjassa miamilaisen poliisilaitoksen päällikön osaan. Hänen näyttelemänsä Tanya Martin on Dexterin uusi esihenkilö. Michael C. Hallin sijasta Dexterinä on nyt Patrick Gibson. Asetelma on kuitenkin tuttu: Dexter on poliisilaitoksella työskentelevä, päältä päin harmiton tyyppi, joka piilottelee sarjamurhaajaidentiteettiään. Dexter: Original Sin toimii esiosana alkuperäiselle Dexter-sarjalle, joten siinä nähdään myös muita tuttuja hahmoja eri sukupolven näyttelijöiden tulkitsemina.

Maria LaGuertan roolissa onnimiroolista myös laulajana tunnettu Christina Milan, Vince Masukana nähdään Alex Shimizu (Blacklist) ja Angel Batistana James Martinez (The Deuce). Gellarin lisäksi sarjassa näyttelee päällikkötason hahmoa toinenkin pitkän tv-uran tehnyt tähti, Patrick Dempsey.

Lähteet: TVGuide, Comingsoon.net

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa