Martin Scorsesen leffasuunnitelma kalskahtaa kuin Mel Gibsonilta napatulta

30.5.2023 23:21

Veteraaniluokan elokuvantekijä Martin Scorsesen Killers of the Flower Moon tuo 1920-luvulle sijoitetun murhakertomuksen valkokankaille tämän vuoden lopulla. Kyseinen elokuva on kuitenkin jo niin pitkälle valmis, että Scorsese ehtii suunnitella myös tulevaa.

Vaikka 80-vuotias ohjaaja ehti jo tuumailla Deadlinelle antamassaan haastattelussa, että uuden elokuvan tekeminen olisi hänelle jo myöhäistä, sellaista hän kuitenkin puuhaa. Killers of the Flower Moonin jälkeen Scorsese aikoo suunnata saman aihepiirin pariin kuin mitä myös Mel Gibson työstää. Gibson tekee ensi vuodeksi jatko-osaa Kristus-elokuvalleen The Passion of the Christ. Se kulkee alaotsikolla Resurrection (suom. ylösnousemus).

Scorsese, jonka uusi projekti ei muuten liity Gibsonin elokuvaan, piipahti Cannes’n elokuvajuhlien sivussa tapaamassa paavia. Tässä yhteydessä hän paljasti aikovansa palata tulevassa elokuvassaan Jeesukseen. Scorsese kertasi raamatullista tarinaa jo 1988 elokuvassaan Kristuksen viimeinen kiusaus. Kohuakin nostattanut leffa ei ole nyt välttämättä saamassa puhdasta jatko-osaa, vaan Scorsese vihjaili italialaismedialle tekevänsä vain uutta elokuvaa Jeesuksesta.

 

Lähteet: SlashFilm, Deadline

Kuva: Paramount Pictures/

Lisää luettavaa