Toimintafantasia Hellboy käynnistetään uudelleen

18.2.2023 20:36

Sarjakuvaleffagenren hämyisempään päähän kuuluva Hellboy on tulossa takaisin. Tällä kertaa leffan puikoissa ei ole Guillermo del Toro, kuten vuonna 2004, eikä myöskään tätä epäonnisempi Neil Marshall, kuten vuonna2019. Sarvipäisen antisankarin tarina luvataan käynnistää nyt kolmannen kerran uutta elokuvaa varten.

Tulevan leffan käsikirjoituksesta vastaa alkuperäisen Hellboy-sarjakuvan luoja, Mike Mignola. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Mignola itse on kirjoittanut näytellyn Hellboy-elokuvan käsikirjoituksen. Hänen kanssaan tätä työtä on tehnyt Chris Golden. Elokuvan viralliseksi nimeksi on ilmoitettu Hellboy: The Crooked Man.

Rainan näyttelijäkaartia ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta sen ohjaajaksi on varmistunut Jason Stathamin Crank-toimintapätkästä tunnettu Brian Taylor. Leffa pohjautuu Mignolan yhdessä alkujaan Joshua Dysartin kanssa tekemään samannimiseen sarjakuvaan. Sen tarina on sijoitettu 1950-luvulle. Siinä Hellboy kohtaa syrjäseudulla agenttitulokkaan kanssa noitia sekä vanhan tuttavansa Helvetistä. Leffaa tuottaa Millennium Media.

 

Lähde: Deadline

Kuva: Summit Entertainment/Millennium Films/Dark Horse Entertainment/ Hellboy, 2019

Lisää luettavaa