Loukkaantuneen Avengers-tähden perhe kiittelee pelastushenkilöstöä


Avengers-elokuvisssa ja nimikkosarjassa Hawkeye supersankarihahmoa näytelleelle Jeremy Rennerille (51 v.) kävi viikonloppuna paha tapaturma. Hän omistaa Nevadan Tahoejärven tuntumassa tilan, joka on saanut osansa alueelle osuneesta lumimyräkästä. Järeää kalustoa vaatineet lumityöt koituivat tähdelle kohtalokkaiksi, sillä mm. hänen jalkansa jäi auran alle.

Renner kiidätettiin helikopterilla paikalta, kun hän oli saanut ensiapua naapuriltaan. Viranomaiset veivät paikalta myös Rennerin käytössä olleen Snow Cat -auran, joka telaketjuineen päivineen painaa tuhansia kiloja. Tähden lähipiiri on kiitellyt vuolaasti pelastushenkilöstön nopeaa toimintaa, Rennerin hoitajia ja fanikunnalta saapunutta tukea.

Renner on edelleen sairaalassa, sillä hänet on leikattu maanantaina ja hänen tilakseen on määritelty kriittinen mutta vakaa. Hän on kuitenkin ollut tajuissaan ja pystynyt puhumaan. Jalkavamman lisäksi hän sai turmassa kovan iskun tylpästä esineestä rinnan alueelle.

Onnettomuuden syytä tutkitaan. Näyttelijä ei ole isoille menopeleille vieras, sillä on aiemmin kertonut harrastavansa kotitilallaan mm. paloautojen entisöintiä. Hän on käyttänyt aikaansa myös vapaapalokuntatoimintaan. Lumitilanne tähden vuoristoisella kotiseudulla on kuitenkin omaa luokkaansa. Myös hiihtokeskusalueena tunnetulla paikalla lumensyvyys on tällä hetkellä jopa yli 2 m.


Lähteet: Deadline, Variety, TMZ, Independent.co.uk, Yahoo!News, sciresort.info, Sci Cat Company

Kuva: Disney/Marvel/Avengers: Endgame, 2019

R. Isoviita 03.01.2023 klo 19:22

Uusimmat uutiset

Tom Hanks saa digitaalisen nuorennuskäsittelyn ”Tom Cruisen” jäljissä

Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis jälleen uraauurtavan teknologian parissa.

R. Isoviita

Vankilaan tuomittu ohjaaja päästettiin vapaaksi ”väliaikaisesti”

Kansainvälisesti maansa tunnetuimpia elokuvantekijöitä.

R. Isoviita

Miljoonia tuottanut leffasarja jumissa: Missä on Paddington 3?

Karhuherran ääninäyttelijä kertoi kuulumisia.

R. Isoviita

Uusi Frasier-sarja: Tuore paljastus antaa toivoa

Kelsey Grammer palaa tuttuun rooliinsa, mutta luvassa on myös muuta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...