Monen inhokkitähti oli tarjolla Taru sormusten herrasta -leffasarjaan – näin siinä kävi

29.12.2022 23:52

Tulevana vuotena talk show -pestinsä The Late Show -ohjelmassa päättävä brittinäyttelijä James Corden on tehnyt paljastuksen uransa aiemmalta puoliskolta. Corden, joka on nostattanut monen katsojan karvat pystyyn mm. flopanneessa Cats-musikaalissa, tavoitteli aikanaan roolia Peter Jacksonin Taru sormusten herrasta -elokuvissa.

Kyseessä oli tähden mukaan yksi hänen ensimmäisistä isoimmista koe-esiintymisistään. Cordenin tähtäimessä oli Frodon uskollisen ystävän, Samwisen, rooli. Kuten tunnettua, Jacksonin trilogiassa tätä osaa kantaa kuitenkin Sean Astin. Näin Corden muistelee koe-esiintymistään:

– Lontoossa ihan joka ikinen pyrki Taruun sormusten herrasta. […] Koe-esiinnyin Samwisen osaan. Tein sen! Aksentin ja kaiken! […] Kaksi muuta kaveriani kävi siellä ja meidät kaikki kutsuttiin seuraavana päivänä takaisin, ja sitä seuraavana. Ja sen jälkeen ketään meistä ei pyydetty sinne enää!

Corden ei avannut, mikä mahdollisesti johti heidän hylkäämiseensä. Trilogian hobittijoukkoa näytelleet Elijah Wood, Sean Astin ja kumppanit olivat kuitenkin selvästi niin osuva porukka rooleihinsa, että joukon myöhemmät yhteistapaamiset (kuten tämä) saavat fanit edelleen hyville mielin.

 

Lähde: Variety

Kuva: Warner Bros./ Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit, 2001

Lisää luettavaa