Mitä on tulossa John Wick -leffasarjassa?

14.12.2022 23:15

Sen ns. kamelin selän katkaisseen häikäilemättömän teon takia jo kolme elokuvaa veristä tietään talsinut John Wick palaa valkokankaille taas ensi vuonna. Maaliskuussa maailmanensi-iltansa saavan John Wick: Chapter 4:n pääosassa nähdään tutusti Keanu Reeves. Ohjaaja Chad Stahelskin mukaan Wickin teoilla alkaa jo olla seurauksia. John Wick -jatkumossa on tulossa kuitenkin myös muuta tämä yksi leffa.

Tekeillä on eräänlaiseksi John Wick -spin-offiksi määritelty elokuva nimeltä Ballerina, joka ennakkotietojen mukaan kertoo nuoresta palkkatappajanaisesta. Hän tahtoo kostaa varhaisella iällä menettämänsä isänsä kuoleman ja selvittää menneisyytensä hämäristä kumpuavat kysymykset. Leffan näyttelijäkunta on varsin kiinnostava, sillä mukana ovat mm. Ana de Armas (Blonde), Anjelica Huston (The Addams Family) ja Norman Reedus (The Walking Dead). Myös Keanu Reevesin on huhuttu uusivan roolinsa John Wickinä tässä elokuvassa.

Leffojen lisäksi John Wick -jatkumo laajenee televisioon. Ensi vuonna julkaistavan The Continental -minisarjan keskiössä on palkkatappajien käyttämä hotelli. Majapaikan erikoisuuksiin kuuluu se, että tappajat saavat olla siellä rauhassa. Hotellin vetovastuussa on mm. Deadwoodista tutun Ian McShanen tulkitsema Winston.

Vaikka The Continentalin ja neljännen John Wick -leffan julkaisu ajoittuu ensi vuodelle, Ballerinan ensi-iltapäivä on vielä varmistumatta.

 

Lähteet: Collider, Variety

Kuva:Lionsgate/ John Wick: Chapter 3 – Parabellum, 2019

Lisää luettavaa