Venynyt ja venynyt Marvel-raina etenee viimein

23.9.2022 00:07

Vuosi 2024 tuntuu ehkä vielä kaukaiselta, mutta Marvel Studios tekee jo kovasti hommia tulevaisuutensa eteen. Marvelin elokuvauniversumin ns. kuudennen vaiheen eli Phase 6:n käynnistäjäksi lupailtu supersankariseikkailu on saanut ohjaajan ja nyt myös elokuvan käsikirjoittajien nimet on tuotu julki.

Kuten uumoiltiin, Marvel onnistui houkuttelemaan ohjaaja Matt Shakmanin uutuuselokuvansa Fantastic Fourin puikkoihin. WandaVision-sarjassa pätevyytensä näyttänyt Shakman on ns. jännän äärellä, sillä Fantastic Fourin elokuvalliset seikkailut ovat jättäneet aiemmin monet kylmiksi. Ihmenelosten ensimmäinen ei-animoitu elokuva ei päässyt edes elokuvateatterilevitykseen kehnoutensa vuoksi.

Shakmanin urakkaa ei helpota sekään, että yllättäen erikoiset kyvyt saaneen nelikon uuden elokuvan käsikirjoitusta työstää kaksikko nimeltä Jeff Kaplan ja Ian Springer. Videopelimaailmaa tuntevien ei kannata Kaplanin nimen kuullessaan olla ihmeissään, sillä tämä Jeff Kaplan ei ole suunnitellut tiettävästi minkäänlaisia videopelejä ikinä. Kaplan ja Springer omaavat vielä hyvin lyhyen filmografian, joten Marvelilla tähytään nyt toden teolla uusien ideoiden perään.

Edelleen on hämärän peitossa, ketkä Ihmenelosia ja heidän vihollistaan tai vihollisiaan elokuvassa näyttelevät. Fanisuosikki John Krasinski vilahti herra Fantastisena Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvassa, mutta hänen paluutaan rooliin ei ole vahvistettu.

 

Lähteet: Collider, Deadline

Kuva: 20th Century Fox/ Fantastic Four, 2015

Lisää luettavaa