Warner Bros. -studion johdossa toppuutellaan Batgirl-tapausta

Suurella todennäköisyydellä vuoden hämmentävimpiin elokuvateollisuuteen liittyviin tapauksiin kuuluva Batgirl-elokuvan hyllyttäminen jaksaa puhuttaa. Warner Bros. -studion yllättäen julkaisukalenteristaan poistama lähes valmis leffa pysyy suuren yleisön ulottumattomissa, mutta studion talouspäällikkö ei pidä asiaa kovin isona.

Warner Brosin Gunnar Wiedenfelsin mukaan kaikki jutussa tapahtunut oli vain viihdealan syytä, eikä asiasta olisi tarvinnut tehdä minkäänlaista numeroa.

- En pidä tätä epätavallisena, toimimmehan luovalla alalla ja yksi luovuuden elementeistä on, että on arviointia ja näkemyksiä siitä, miten paljon mahdollisuuksia jollakin teoksella tai tuotteella saattaa olla, Wiedensfels toppuuttelee.

Hänen mielestään koko asiaa on paisuteltu mediassa turhaan. Wiedensfels ei kommentoi millään tavalla sitä, että Batgirliin kuitenkin uhrattiin n. 90 milj. dollaria, eivätkä elokuvan ohjaajat, joille peruutustieto tuli kesken jälkitöiden, päässeet omien sanojensa mukaan kopioimaan tekelettään muistoksi edes itselleen. Hän tuo esiin Warner Brosin nykytilan positiivisessa valossa:

- Meillä on terveet suhteet lahjakkuuteen ja tarjoamme yhden parhaista alustoista kenellekään luovalla alalla.


Lähde: Collider

Kuva: Warner Bros./ Batgirl, 2022

R. Isoviita 09.09.2022 klo 23:45

Uusimmat uutiset