Tämä Veitset esiin -jatko-osasta eli Knives Out 2:sta tiedetään nyt

24.8.2022 19:52

Rian Johnsonin ohjaama murhamysteeri Knives Out oli hitti, mutta sen jatko-osa saattaa kasvaa vieläkin pidetymmäksi. Ainakaan elokuvassa etsivä Blancin roolinsa uusiva Daniel Craig ei ole malttanut olla hypettämättä tulevaa. Tänä vuonna Netflixille saapuva kakkososa Glass Onion: A Knives Out Mystery kokoaa ensimmäisen osan tavoin yhteen ison tähtikaartin, ja viimein myös elokuvan sisällöstä tiedetään hiukan lisää.

Ohjaaja Rian Johnsonin mukaan toinen osa tuo Craigin näyttelemää Blancia esiin eri tavoin kuin ensimmäinen elokuva:

– Hänet opitaan tuntemaan hiukan paremmin. [Ensimmäisessä osassa] Blanc oli uhka. Hän oli melkein antagonisti tarinan rakenteen takia, koska katsojia huoletti […], että hän nappaisi [tarinan päähenkilön]. Blanc oli aina päähenkilön ympyröiden ulkopuolella ja vähän arvoituksellinen tyyppi. Kun taas tässä elokuvassa Blanc saa kutsun tälle saarelle murhamysteerin pariin. Tapaamme muut henkilöt ja pääsemme sisään heidän maailmaansa Blancin näkökulmasta.

Craigin lisäksi leffassa ovat mukana Kate Hudson, Dave Bautista, Leslie Odom Jr., Janelle Monaé, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Madelyn Cline ja Edward Norton. Norton on tarinassa miljonääri Miles Bron, jonka omistamalla saarella henkirikos tapahtuu – vain vähän sen jälkeen, kun hän on alkanut kestitä siellä kutsuvierasjoukkoaan. Murhamysteerin ensi-ilta tapahtuu nyt syyskuussa Toronton elokuvajuhlilla, mutta Netflixillä elokuva on katsottavissa 23.12.22 alkaen.

 

Lähde: MovieWeb

Kuva: Netflix/ Glass Onion: A Knives Out Mystery, 2002

Lisää luettavaa