Seuraavan Godzilla-elokuva työnimi on vihjaava

3.8.2022 00:04

1950-luvulta valkokankailla rymistellyt jättipeto Godzilla porskuttaa edelleen. Uudemman ajan Godzilla-elokuvista tekeillä on jo viides. Sen kuvaukset on aloitettu vähän aikaa sitten Australiassa.

Tuotantoyhtiöiden Legendary ja Warner Bros. tulevan Godzilla-rainan virallinen nimi on vielä mysteeri, mutta leffan työnimi, Origins, vihjaa vahvasti tiettyyn suuntaan. Kyseessä on sen perusteella hirviön syntyä käsittelevä tarina.

Vuoden 2021 Godzilla Vs. Kong -elokuvassa esiteltiin konseptia, jota mahdollisesti käydään läpi enemmän elokuvasarjan seuraavassa osassa. Jättiliskon ja giganttisen kädellisen yhteenoton ohella elokuvassa nähtiin piipahdus maan alle, jossa sijaitsi onton maankuoren sisään kauan sitten rakennettu valtakunta temppeleineen. Paikan esineistö antoi ymmärtää, että sen muinaiset asukkaat olivat palvoneet King Kongin esi-isiä.

Vaikka Origins-leffan kuvaukset ovat nyt käynnissä, sen ensi-ilta on vasta keväällä 2024. Godzillaa tunkee kuitenkin myös pienemmille ruuduille, sillä Apple TV+:lle kehitellään samalla tv-sarjaa hahmosta. Tv-sarja kantaa tällä haavaa nimeä Godzilla and the Titans, ja sen on määrä seurata selviytymiskamppailua käyvien ihmisten elämää hirviön tuhoamassa San Franciscossa.

Lähteet: Collider, SlashFilm

Kuva: Warner Bros./Godzilla Vs. Kong, 2021

Lisää luettavaa