Indiana Jones -käsikirjoittaja on samaa mieltä monia katsojia vaivanneesta asiasta

Viidettä Indiana Jones -seikkailua odotellaan vielä, sillä vaikka elokuva onkin ns. purkissa, sen ensi-ilta koittaa vasta ensi vuoden kesäkaudella. Leffan sisältöä on toistaiseksi vain arvailtu, mutta joissakin seikoissa sen oletetaan eroavan verrattuna neljänteen Indiana Jones -elokuvaan. Tällä kertaa luvassa tuskin on alien-teemaa, kuten viimeksi.

Paljon negatiivista palautetta ulkoavaruuden olentoihin liittyvästä juonikuviostaan saanut Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta jää tiettävästi viimeiseksi Steven Spielbergin ja George Lucasin yhdessä tekemäksi Indy-seikkailuksi. Vaikka uusi leffa käyttääkin yhä mm. Lucasin kehittelemiä hahmoja, käsikirjoituksesta vastaavat muut, ja ohjaajana toimii Spielbergin sijasta James Mangold.

Neljättä Indy-rainaa kirjoittanut David Koepp on sittemmin kertonut, että hän ei oikeastaan olisi halunnut sotkea avaruusoliota elokuvan juoneen. Näin hän kertoo tapahtuneesta:

- En ollut tyytyväinen siihen ideaan [….] missään vaiheessa. Kun tulin mukaan, yritin taivutella [Spielbergiä ja Lucasia] muuttamaan sen - minulla oli toinen ajatus. He eivät halunneet muutosta. En sano, että minun ajatukseni olisi ollut parempi, mutta ajattelen, että elokuva kohtasi paljon vastustusta […ja] suuressa määrin [fanit sanoivat]: "Meistä ei tunnu, että avaruusolentojen olisi pitänyt olla Indiana Jones -leffassa."


Lähde: MovieWeb

Kuva: Universal Pictures/ Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull, 2008

R. Isoviita 13.07.2022 klo 23:26

Uusimmat uutiset

Näyttelijä Anne Heche 1969-2022

Vakava onnettomuus.

R. Isoviita

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Karate Kid -leffasarja saa jatkoa, mutta ilman Jaden Smithiä

Uusi nuori, uudet murheet.

R. Isoviita

70’s Show’n tähti paljasti sairastuneensa vaikeasti

Ashton Kutcherilla oli hankala vuosi.

R. Isoviita

Clu Gulager on kuollut

Tähti ehti kunnioitettavaan ikään.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...