Ryöstökeikka tulossa - Ocean’s-leffasarjalle puuhataan jälleen jatkoa

Veijarijoukon huikeista rötöskeikoista kertova Ocean's-elokuvasarja näyttää taas elonmerkkejä. Vuonna 2001 uudestaan käynnistetty franchise esitteli mm. George Clooneyn, Don Cheadlen ja Brad Pittin näyttelemän konnajoukon, joka junaili miljoonien dollarien huippukeikkoja eri kohteisiin. Sarja tuorein tekele on vuodelta 2018, mutta se ei selvästikään tule jäämään viimeiseksi.

Vuoden 2018 Ocean's 8 mylläsi totuttuja kuvioita marssittamalla Clooneyn ja kumppanien sijaan ryöstöretkelle mm. Sandra Bullockin ja liudan muita naistähtiä. Tuotantoyhtiö Warner Bros. vaikuttaa luottavan jälleen naisenergiaan, sillä seuraavan Ocean's-leffan päärooli on langennut Margot Robbielle.

Robbie toimii myös elokuvan tuottajana. Austin Powers -komedioita luotsannut Jay Roach puolestaan on liitetty elokuvan ohjaajaksi ja Robbien tuottajakumppaniksi. Uuden Ocean's-leffan käsikirjoitus on Carrie Solomonin (The Good Fight) kontolla. Tarkkoja yksityiskohtia siitä ei ole tuotu julki, mutta elokuvan tapahtumapaikaksi kaavaillaan Eurooppaa ja sen tuotannon on tarkoitus pyörähtää käyntiin jo ensi vuonna.


Lähteet: THR, CinemaBlend

Kuva: Warner Bros./Ocean's 13, 2007

R. Isoviita 20.05.2022 klo 23:50

Uusimmat uutiset