Razzie-palkintogaalan taustaorganisaatio perui Shelley Duvallin palkinnon

Huonoimmat elokuvat ja näyttelijäsuoritukset vuosittain esiin nostava Golden Raspberries eli Razzies on perunut antamiaan tunnustuksia. Huumorimielinen palkintogaala muisti tuoreimmalla kierroksellaan mm. Bruce Willisiä.

Vaikka Razzien voittaminen ei ole kovin mairittelevaa, esim. Showgirls-tanssijaelokuvan ohjaaja Paul Verhoeven ja Catwoman-flopin tehnyt Halle Berry ovat vastaanottaneet nämä tunnustukset omassa persoonassaan Razzie-gaalassa. Joitakin Razzie-tunnustuksia on kuitenkin kritisoitu. Esim. Hohdosta huonoimmasta suorituksesta naispääosassa Razzien voittanut Shelley Duvall jäi harmittamaan myös Razzie-organisaation jäseniä.

Nyt sekä Shelley Duvallin että Bruce Willisin Razzie-tunnustukset on päätetty vetää pois. Palkinto-organisaation tiedotteen mukaan tieto Bruce Willisin sairastumisesta sai heidät harkitsemaan asiaa uudelleen ja samalla he totesivat, että Duvallin kokema kohtelu Hohdon kuvauksissa vaikutti tämän näyttelijäntyöhön ikävällä tavalla. Kumpikaan näyttelijöistä ei siis organisaation mukaan ansaitse palkintoon liitettyä leimaa:

- Jos jonkun terveydentila vaikuttaa hänen päätöksentekoonsa ja/tai suoriutumiseensa, katsomme, ettei ole sopivaa luovuttaa hänelle Razzieta.


Lähde: Indiewire

Kuva: Par Lance

R. Isoviita 04.04.2022 klo 14:10

Uusimmat uutiset

Kevin Costnerin eeppinen projekti etenee

Intohimoprojekti.

R. Isoviita

Näyttelijä Anne Heche 1969-2022

Vakava onnettomuus.

R. Isoviita

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Karate Kid -leffasarja saa jatkoa, mutta ilman Jaden Smithiä

Uusi nuori, uudet murheet.

R. Isoviita

70’s Show’n tähti paljasti sairastuneensa vaikeasti

Ashton Kutcherilla oli hankala vuosi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...