Elokuvanteosta taukoa pitänyt Ethan Coen aikoo tehdä seksikomedian

4.4.2022 00:11

Aiemmin yhdessä elokuvia tehneen veljesparin, Ethan ja Joel Coenin (mm. Big Lebowski, kuvassa tässä Ethan oik., Joel vas.), tiimityö päättyi toistaiseksi pari vuotta sitten elokuvaan The Ballad of Buster Scruggs. Asiaan ei liittynyt sen suurempaa draamaa, Ethan Coen vain halusi keskittyä välillä muuhun. Joel-veljen leffaura puolestaan on jatkunut mm. nyt Oscar-gaalassakin noteeratulla The Tragedy of Macbeth -rainalla.

Nyt näyttää siltä, että myös Ethan on palaamassa elokuvien pariin. Hänen uusi projektinsa ei kuitenkaan kuulosta niin vakavamieliseltä kuin veljensä tuorein leffa. Kyseessä on nimittäin seksploitaationimi Russ Meyerin töiden innoittama toimintakomedia. Leffan päähenkilö on biletystä harrastava nuori nainen, joka lähtee tiukkapipoisemman ystävänsä kanssa Philadelphiasta Miamiin. Matkan varrella sattuu ja tapahtuu, tarinaan liittyy esim. laatikkoon kätketty irtopää, salaperäinen matkalaukku ja ilkeämielinen senaattori.

Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Ethan Coen yhdessä vaimonsa Tricia Cooken kanssa. Käsikirjoitus on tiettävästi syntynyt jo vuosia sitten, mutta tarkemmin määrittelemättömistä syistä Ethan ja Joel Coen eivät päätyneet tekemään siitä elokuvaa yhdessä. Nyt leffan kuvauksia on kuitenkin tarkoitus aloitella kesällä, Focus Features- ja Working Title -tuotantoyhtiöiden tuella.

 

Lähde: Screenrant

Kuva: Focus Features/Burn After Reading, 2008

Lisää luettavaa