The Matrix-jatko-osalla on erityinen yhteys Venom-rymistelyyn

12.12.2021 22:21

Venom-jatko-osa Let There Be Carnagella menee edelleen hyvin elokuvateatterikierroksellaan. Rainan menestystä ei ole uhannut edes Steven Spielbergin kehuttu uusi versiointi West Side Story -klassikosta. Tilannetta kuitenkin saattaa ravistella pitkään odotettu The Matrix -jatko-osa Resurrections, joka saapuu valkokankaille ennen vuodenvaihdetta.

Vaikka Resurrections on Warner Brosin tuotantoja ja Let There Be Carnage sen kilpailija Sonyn elokuva, leffoilla on yllättävä yhtymäkohta toisiinsa. Niitä molempia kuvattiin samoilla alueilla, joten Let There Be Carnagen erään kohtauksen taustalle tallentui Resurrectionsin huikeaa stunt-kohtausta varten varattuja helikoptereita.

Venomia pääosittava Tom Hardy tarttui tilaisuuteen ja hankkiutui myös The Matrix -jatko-osan kuvauksiin. Hardy piipahti Resurrectionsissa avustajana kohtauksessa, johon tarvittiin pakoon pinkovia henkilöitä. Asian paljasti The Matrix- -jatko-osaan kiinnitetty Jessica Henwick, joka näytteli kohtauksessa yhdessä Hardyn kanssa. Vaikka Venomin omassa elokuvassa hahmon voimista onkin apua, The Matrixin syövereissä edes symbiootti ei pysty kaikkeen: Henwickin mukaan hän ei ole ollenkaan varma, päätyikö Hardyn cameo lopulliseen elokuvaan. Tämä selvinnee viimeistään elokuvan ensi-illassa.

 

Lähteet: Collider, We Got This Covered

Kuva: Sony/Venom: Let There Be Carnage, 2021

Lisää luettavaa