The Batmanista on valmiina kaksi versiota, joista toisessa yllätyshahmo mukana

11.12.2021 21:21

The Hollywood Reporterin saamien tietojen mukaan ensi keväänä valkokankaille lehahtava The Batman on edennyt koekatseluvaiheeseen. Tutun hahmon nuorempaa versiota tulkitseva Robert Pattinson saa elokuvassa seuraa suuresta joukosta muita tuttuja DC-luomuksia Kissanaisesta (Zoë Kravitz) Arvuuttajaan (Paul Dano). Ainakin yksi hahmoista saattaa kuitenkin olla yllätys.

Vaikka elokuvasta on uumoiltu Batman-pahisten kokoontumisajoja, sen roolilistalta on puuttunut ainakin yhden ikonisen vihollisen nimi. Kyseessä on tietenkin Jokeri, joka sai myös oman nimikkoelokuvansa vuonna 2019. Warner Brosin käynnistämissä koekatseluissa leffasta esitetään kahta versiota, joista toisessa huhutaan olevan mukana yllätyshahmo – ehkä juuri Jokeri.

Hahmon näyttelijäksi on mahdollisesti roolitettu irlantilaislähtöinen Barry Keoghan, joka on nähty niin Christopher Nolanin sotadraama Dunkirkissä kuin Marvel-raina Eternalsissakin. Keoghanin hahmoksi The Batmanissa on aiemmin nimetty komisario Gordonin (Jeffrey Wright) alaisiin kuuluva Stanley Merkel, mutta näyttelijän veli Eric ehti jo sittemmin poistetussa some-päivityksessään mainita Barryn olevan uusi Jokeri.

Oli Eric Keoghanin lipsautus totta tai ei, koeyleisöjen reaktiot määräävät melko pitkälle, onko huhuttu yllätyshahmo mukana myös lopullisessa esitysversiossa. The Batmanin tarkka ensi-iltapäivämäärä Suomessa on vielä vahvistamatta.

 

Lähteet: THR, CinemaBlend

Kuva: Warner Bros./SF Studios/ The Batman, 2022

Lisää luettavaa