Miksi viimeisimmän Halloween-leffan some-kanavaa sensuroidaan?

Suomessa näillä näkymin ensi kuun puolivälistä elokuvateattereihin saapuva Halloween Kills kerää ja huomiota sosiaalisessa mediassa. Tuttua kauhuelokuvasarjaa jatkava raina heittää jälleen kerran Jamie Lee Curtisin näyttelemän Laurien hyytävän tapahtumaketjun keskelle.

Elokuvan piti saada teatteriensi-iltansa jo viime vuonna, mutta pandemiasta johtuen aikatauluun tuli muutos. Nyt rainan virallinen Twitter-tili kuitenkin hehkuttaa tulevaa mm. seuraavasti: "Ei enää paikoilua. Ei enää piilottelua. On aika kohdata pahuuden olemus." Leffan some-virrassa on kuitenkin yksi erikoinen piirre: siitä on piilotettu Halloween Killsin levittäjäyhtiön useita viestejä.

Sensuurille on syynsä. Kyseinen levittäjä (Peacock) tuo Halloween Killsin yhdysvaltalaisille kotikatsojille nähtäväksi aivan samaan aikaan kuin elokuvan pitäisi ilmestyä teatterien valkokankaille. Suoratoistopalvelun tilaajille Halloween Killsin katsominen ei tuo lisämaksua. Onkin hyvin todennäköistä, että päälevittäjä, Universal-yhtiö, haluaa turvata elokuvan kassamenestystä lippuluukuilla, eikä siksi halua pitää suurta meteliä sen virallisella tilillä kotikatselumahdollisuudesta.


Lähde: ScreenRant

Kuva: Universal/Blumhouse/Halloween Kills, 2021

R. Isovitta 21.09.2021 klo 15:01

Uusimmat uutiset

Haastattelu vihjaa: Bill Murray mukaan Marvel-universumiin

Ghostbusters-staran kommentit roolista viittaavat tiettyyn elokuvaan.

R. Isoviita

Onko vuoden menestyneimmän Hollywood-leffan titteli kohta No Time to Dien hallussa?

Tänä vuonna sarjakuvaleffat eivät ole vielä päässeet kolmen kärkeen.

R. Isoviita

Darren Aronofsky kertoi saavansa erikoista vihapostia floppileffaansa liittyen

Jostain kuuluu parkaisu: ”Mother!”

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...