Nousiko James Bond -ehdokkaiden joukkoon musta hevonen?


No Time to Die on Bond-elokuvasarjan juhlaleffa, mutta samalla Daniel Craigin viimeinen pyrähdys kuulun agentin tyylivermeissä. Vuoden 2006 Casino Royalesta asti 007:na esiintynyt Craig ehti jo kauan ennen No Time to Die -elokuvaa todeta, että oli saanut tarpeekseen tästä osasta.

Mutta kuka seuraa Craigia? Kun hänet valittiin, Craig ei ollut kovin tunnettu näyttelijä ympäri maailmaa. Franchisen pitkäaikainen vaikuttaja tuottaja Barbara Broccoli vihjaa, ettei Bond välttämättä ole kovin samanlainen, kun uusi näyttelijä kiinnitetään jälleen rooliin:

- Se pitää kuvitella uusiksi, sillä tavalla kuin jokainen näyttelijä on tehnyt tämän roolin kohdalla. Tämä on se jännä ja hauska [osa] tätä franchisea: hahmo kehittyy.

Jonkin aikaa fanien Bond-spekulaatioissa on kierrätetty esim. Superman- ja Witcher-tähti Henry Cavillin nimeä, mutta myös Bridgertonissa kannuksensa ansainnut Regé-Jean Page on saanut huomattavaa kannatusta. Viime aikoina vedonvälitystoimistojen listoilla on nähty myös Mad Max: Fury Roadista ja Venomista tutun Tom Hardyn saavan kannatusta seuraavaksi Bondiksi. Nämä kaikki kolme miestä ovat kuitenkin jo niin tunnettuja, että kisan saattaa lopulta voittaa ns. musta hevonen. Tällaiseksi on veikattu näyttelijä George MacKayta, koko joukon nuorinta kaveria.

Vain 29-vuotias MacKay on saanut vahvaa tukea 007-rintamalla tähdittämänsä Taistelulähetit - 1917 -elokuvan tuottajalta. Nuoren ikänsä puolesta hän voisi todennäköisesti myös jatkaa kovaa kuntoa kysyvässä agenttiroolissa pidempään kuin esim. jo yli 40-vuotias Hardy.


Lähteet: Esquire, CinemaBlend, Vanity Fair, MovieWeb

Kuva: Nordisk Film/1917, 2019

R. Isoviita 13.09.2021 klo 14:41

Uusimmat uutiset

Tuleva Barbie-leffa ei ehkä olekaan ihan sitä, mitä nimi antaa olettaa

…Vaikka pääosassa ei nähdäkään Amy Schumeria.

R. Isoviita

Star Wars muutoksen kourissa – nostalgialle kyytiä?

Lucasfilmin keulahahmo avautui suunnitelmista.

R. Isoviita

Voisiko Johnny Depp sittenkin palata Pirates of the Caribbean -leffoihin?

Huipputuottaja Bruckheimer valottaa tilannetta.

R. Isoviita

Neljäs Ihmeotukset-leffa ei ole näkyvissä: Ohjaaja lähti tekemään muuta

Dumbledoren salaisuudet ei ole kiinnostanut toivotusti.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...