Tuleva Bond-raina on sarjansa pisin

12.9.2021 14:17

Filmikelojen aikakaudella monen elokuvan kesto rajoittui jo käytännön syistä alle kahteen tuntiin. Toisin on nykyään. Niinpä myös tämän kuun lopussa ilmestyvän uuden James Bondin kohdalla on katsojan hyvä ottaa mahdollisimman mukava asento, jotteivat kankut puutuisi.

No Time to Dien otsikko antaa ymmärtää, että Bondilla pitää agenttipuuhissaan todella kovaa kiirettä. Toimintaa on luvassa pidempään kuin koskaan aiemmin, sillä elokuvan kestoksi on ilmoitettu peräti kaksi tuntia ja 43 minuuttia. Pisimmän 007-rymistelyn titteliä on aiemmin pitänyt hallussaan vuonna 2015 valmistunut Spectre (2h 28 min), kun taas lyhin (ja koko franchisen heikoimpiin laskettu) on vuoden 2008 Quantum of Solace (1h 46). Nämä kaikki nyt viimeistä kertaa Bondina nähtävän Daniel Craigin tähdittämiä leffoja.

Jos uusi Bond kysyykin katsojan istumalihaksilta paljon, Marvel-sankareihin tai -antisankareihin lukeutuvan Venomin tuleva (Suomen ensi-ilta lokakuussa) seikkailu edustaa toista linjaa. Sonyn tuottama Venom: Let There Be Carnage kestää ennakkoteidon perusteella vain puolentoista tunnin verran. Fanien harmiksi elokuva on saanut rajua sisältöä ennustelevan R-luokituksen sijaan kevyemmän PG-13-luokituksen.

 

Lähde: MovieWeb

Kuva: © 2019 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED./No Time to Die, 2021

Lisää luettavaa