Marvel-tuotantojen tekeminenkö siistiä? Käsikirjoittaja paljastaa

Disney+-palvelussa nyt julkaistava Marvel-sarja Loki on ollut odotettu tapaus, tuohan se Tom Hiddlestonin näyttelemän pahamaineisen jumalhahmon nähtäville uusissa seikkailuissa. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Avengers: Endgame -leffan jälkeen, mutta aika ei välttämättä etene sen kuluessa suoraviivaisesti.

Lokin käsikirjoittaja Michael Waldron on paljastanut, että soolosarjan tapahtumilla on vaikutusta muiden Marvel-hahmojen seikkailuihin. Hän kertoo olleensa mukana myös Doctor Strange -jatko-osan taustatiimissä:

- Yksi Marvel-kirjoittajana olemisen iloista on, että pääset tekemään sotkua muiden harmiksi. Vaikka toisinaan löydätkin itsesi sen harmin edestä. Kirjoitin Lokia ja sitten päädyin kirjoittamaan Doctor Strange 2:ta, minkä takia jouduin siivoamaan paljon omia sotkujani, mutta se oli hauskaa.

Ei-animoituja Avengers-leffoja on tähän mennessä tehty neljä ja niihin liittyviä sooloelokuvia sekä sarjoja yli kymmenen, joten käsikirjoittaminen on melkoista tasapainoilua. Waldronilla on kuitenkin selkeä näkemys työstään:

- On todella tärkeää määritellä säännöt, tausta, järjestön historia, yhtä lailla kuin kertoa tarinaa. Viime kädessä se kaikki kuuluu kaanoniin, minkä kamera näyttää. Kaikki muu on tulkittavissa [ja] muuttuvaa.


Lähde: CBR

Kuva: Marvel/Disney/Thor: Ragnarök, 2017

R. Isoviita 13.06.2021 klo 20:47

Uusimmat uutiset

Netflix kasvattaa leffa-arsenaaliaan

Suoratoistojätti pukkaa ulos leffoja tiheämpään kuin vuodessa on viikkoja.

R. Isoviita

Elokuvamaailman paha poika, huuruisen Enter the Voidin ohjaaja, avautui elämänmuutoksestaan

Gaspar Noé on tunnettu rajuista kuvauksistaan.

R. Isoviita

Netflix iski jarrua Roald Dahlin lastenkirjan leffaversioinnille

Tilanne Englannissa ei näytä hyvältä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...