Marvel-tuotantojen tekeminenkö siistiä? Käsikirjoittaja paljastaa

Disney+-palvelussa nyt julkaistava Marvel-sarja Loki on ollut odotettu tapaus, tuohan se Tom Hiddlestonin näyttelemän pahamaineisen jumalhahmon nähtäville uusissa seikkailuissa. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Avengers: Endgame -leffan jälkeen, mutta aika ei välttämättä etene sen kuluessa suoraviivaisesti.

Lokin käsikirjoittaja Michael Waldron on paljastanut, että soolosarjan tapahtumilla on vaikutusta muiden Marvel-hahmojen seikkailuihin. Hän kertoo olleensa mukana myös Doctor Strange -jatko-osan taustatiimissä:

- Yksi Marvel-kirjoittajana olemisen iloista on, että pääset tekemään sotkua muiden harmiksi. Vaikka toisinaan löydätkin itsesi sen harmin edestä. Kirjoitin Lokia ja sitten päädyin kirjoittamaan Doctor Strange 2:ta, minkä takia jouduin siivoamaan paljon omia sotkujani, mutta se oli hauskaa.

Ei-animoituja Avengers-leffoja on tähän mennessä tehty neljä ja niihin liittyviä sooloelokuvia sekä sarjoja yli kymmenen, joten käsikirjoittaminen on melkoista tasapainoilua. Waldronilla on kuitenkin selkeä näkemys työstään:

- On todella tärkeää määritellä säännöt, tausta, järjestön historia, yhtä lailla kuin kertoa tarinaa. Viime kädessä se kaikki kuuluu kaanoniin, minkä kamera näyttää. Kaikki muu on tulkittavissa [ja] muuttuvaa.


Lähde: CBR

Kuva: Marvel/Disney/Thor: Ragnarök, 2017

R. Isoviita 13.06.2021 klo 20:47

Uusimmat uutiset