Uusi Batman-raina on purkissa, mutta toinen on jo katsottavissa ihan ilmaiseksi

13.3.2021 23:04

Ohjaaja Matt Reeves on jakanut tänään Twitterissä viestin kauan odotetusta The Batman -rainasta. Mm. Robert Pattinsonin ja Colin Farrellin tähdittämän leffan kuvaukset ovat Reevesin mukaan viimein ohi, vaikka pandemia on kampittanut myös tätä tuotantoa. Aiempaa nuoremman Batmanin alias Bruce Waynen taistelusta rikollisuutta vastaan kertova The Batman ei kuitenkaan ole ainut tähän viittasankariin liittyvä uusi elokuva.

Jos The Batmanin viimeistelemistä joudutaankin vielä odottamaan hyvä tovi, Youtubessa on julkaistu pari päivää sitten toinen Batman-leffa. Kyseessä on toki vain puolituntinen seikkailu, mutta tähänkin ei-animoituun elokuvaan on saatu mahdutettua liuta tuttuja Batman-pahiksia ja vieläpä useampia tunnettuja näyttelijöitä.

Batman: Dying is Easy -elokuva edustaa kalliimman luokan fanituotantoa. Indiegogo-sivuston kautta kymmeniä tuhansia dollareita keränneen projektin oli tarkoitus saattaa Batman (hahmoa myös aiemmin eri lyhytelokuvissa tulkinnut Kevin Porter) yhteen arkkivihollisensa Jokerin (Aaron Schoenke) kanssa.

Klovnikasvoista pahista tulkitseva Schoenke on lisäksi leffan kirjoittaja, ohjaaja, leikkaaja ja tuottaja, jolla on stunt-taustaa. Asiaankuuluvan synkän näköisen Batman: Dying is Easyn näyttelijälistalta löytyvät myös Michael Madsen (Reservoir Dogs), Casper Van Dien (Starship Troopers), Doug Jones (Hellboy-elokuvasarja) ja mm. Deadpool-rainoissa stuntteja tehnyt Amy Johnston. Katso leffa tästä:

Lähteet: MovieWeb, THR, Indiegogo

Kuva: Bat in the Sun/Batman: Dying is Easy, 2021

Lisää luettavaa