Uusi Batman-raina on purkissa, mutta toinen on jo katsottavissa ihan ilmaiseksi

Ohjaaja Matt Reeves on jakanut tänään Twitterissä viestin kauan odotetusta The Batman -rainasta. Mm. Robert Pattinsonin ja Colin Farrellin tähdittämän leffan kuvaukset ovat Reevesin mukaan viimein ohi, vaikka pandemia on kampittanut myös tätä tuotantoa. Aiempaa nuoremman Batmanin alias Bruce Waynen taistelusta rikollisuutta vastaan kertova The Batman ei kuitenkaan ole ainut tähän viittasankariin liittyvä uusi elokuva.

Jos The Batmanin viimeistelemistä joudutaankin vielä odottamaan hyvä tovi, Youtubessa on julkaistu pari päivää sitten toinen Batman-leffa. Kyseessä on toki vain puolituntinen seikkailu, mutta tähänkin ei-animoituun elokuvaan on saatu mahdutettua liuta tuttuja Batman-pahiksia ja vieläpä useampia tunnettuja näyttelijöitä.

Batman: Dying is Easy -elokuva edustaa kalliimman luokan fanituotantoa. Indiegogo-sivuston kautta kymmeniä tuhansia dollareita keränneen projektin oli tarkoitus saattaa Batman (hahmoa myös aiemmin eri lyhytelokuvissa tulkinnut Kevin Porter) yhteen arkkivihollisensa Jokerin (Aaron Schoenke) kanssa.

Klovnikasvoista pahista tulkitseva Schoenke on lisäksi leffan kirjoittaja, ohjaaja, leikkaaja ja tuottaja, jolla on stunt-taustaa. Asiaankuuluvan synkän näköisen Batman: Dying is Easyn näyttelijälistalta löytyvät myös Michael Madsen (Reservoir Dogs), Casper Van Dien (Starship Troopers), Doug Jones (Hellboy-elokuvasarja) ja mm. Deadpool-rainoissa stuntteja tehnyt Amy Johnston. Katso leffa tästä:

Lähteet: MovieWeb, THR, Indiegogo

Kuva: Bat in the Sun/Batman: Dying is Easy, 2021

R. Isoviita 13.03.2021 klo 23:04

Uusimmat uutiset

Vahvistettu: Michael Keaton palaa Batmaniksi

Ikonisen roolin uusinta.

R. Isoviita

Seuraava Mad Max -sarjan leffa on edeltäjiään paljon massiivisempi

Ohjaaja ja käsikirjoittaja George Miller kertoi lisää jatko-osasta.

R. Isoviita

Aihetta iloon: Odotetun jatko-osan kuvaukset viimein päätökseen

Doctor Strangen paluu ottaa taas askeleen eteenpäin.

R. Isoviita

Spider-Man-pahiksen näyttelijä palaa rooliinsa lähes 20 vuoden jälkeen

Alfred Molina paljasti lisää tulevasta supersankariseikkailusta.

R. Isoviita

Stunt-naisen rooli toi hänelle elinikäisen porttikiellon

Borat 2:n kuulu temppu vaati isosti harjoittelua ja löi leiman tekijöihinsä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...