Uusi Batman-raina on purkissa, mutta toinen on jo katsottavissa ihan ilmaiseksi

Ohjaaja Matt Reeves on jakanut tänään Twitterissä viestin kauan odotetusta The Batman -rainasta. Mm. Robert Pattinsonin ja Colin Farrellin tähdittämän leffan kuvaukset ovat Reevesin mukaan viimein ohi, vaikka pandemia on kampittanut myös tätä tuotantoa. Aiempaa nuoremman Batmanin alias Bruce Waynen taistelusta rikollisuutta vastaan kertova The Batman ei kuitenkaan ole ainut tähän viittasankariin liittyvä uusi elokuva.

Jos The Batmanin viimeistelemistä joudutaankin vielä odottamaan hyvä tovi, Youtubessa on julkaistu pari päivää sitten toinen Batman-leffa. Kyseessä on toki vain puolituntinen seikkailu, mutta tähänkin ei-animoituun elokuvaan on saatu mahdutettua liuta tuttuja Batman-pahiksia ja vieläpä useampia tunnettuja näyttelijöitä.

Batman: Dying is Easy -elokuva edustaa kalliimman luokan fanituotantoa. Indiegogo-sivuston kautta kymmeniä tuhansia dollareita keränneen projektin oli tarkoitus saattaa Batman (hahmoa myös aiemmin eri lyhytelokuvissa tulkinnut Kevin Porter) yhteen arkkivihollisensa Jokerin (Aaron Schoenke) kanssa.

Klovnikasvoista pahista tulkitseva Schoenke on lisäksi leffan kirjoittaja, ohjaaja, leikkaaja ja tuottaja, jolla on stunt-taustaa. Asiaankuuluvan synkän näköisen Batman: Dying is Easyn näyttelijälistalta löytyvät myös Michael Madsen (Reservoir Dogs), Casper Van Dien (Starship Troopers), Doug Jones (Hellboy-elokuvasarja) ja mm. Deadpool-rainoissa stuntteja tehnyt Amy Johnston. Katso leffa tästä:

Lähteet: MovieWeb, THR, Indiegogo

Kuva: Bat in the Sun/Batman: Dying is Easy, 2021

R. Isoviita 13.03.2021 klo 23:04

Uusimmat uutiset

Legendaarisen, tekemättä jääneen Dyynin kuvakäsikirjoituksesta maksettiin miljoonia

Kulttiohjaajan rainassa oli tarkoitus olla mukana mm. Pink Floyd, Salvador Dalí ja Orson Welles.

R. Isoviita

Keanu Reeves ja Sandra Bullock kommentoivat Marvel-huhuja

Kumpaakaan ei ole vielä nähty Marvel Studiosin elokuvissa tai -sarjoissa.

R. Isoviita

Kuulu vanha kauhutehdas Hammer aikoo julkaista klassikkonsa uudelleen

Uutta materiaalia myös suunnitelmissa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...