Agentuurisopimukset irti: Shia LaBeouf ja Armie Hammer pois listoilta

11.2.2021 14:50

Kaksi tunnettua Hollywood-tähteä on menettänyt tärkeät yhteistyökumppaninsa lyhyen ajan sisällä. Vain vajaa viikko sitten viihdealan julkaisu Variety kirjoitti näyttelijä Armie Hammerin menettäneen sopimuksensa William Morris Agencyn kanssa. Myös hänen kollegalleen Shia LaBeoufille (kuvassa) on tullut eteen uuden agentuuritoimiston etsintä.

Yli satavuotiaan historian omaava WMA-agentuuritoimisto päätyi irtisanomaan sopimuksensa Armie Hammerin kanssa sen jälkeen, kun näyttelijän lähettämiksi väitetyt fetisistiset viestit vuotivat julkisuuteen. Hammer on kiistänyt lähettäneensä mm. seksikumppaninsa silpomisesta ja veren juomisesta kertoneet viestit, mutta kohu maksoi hänelle jo rooleja. Lisäksi Hammerin tiedottajan on kerrottu väistyneen tehtävistään skandaalin myötä.

Kalifornialainen CAA eli Creative Artists Agency ei niin ikään hae enää rooleja eräälle tähdelleen. Sen sopimus katkesi Shia LaBeoufin kanssa toiseen kohuun liittyen. LaBeoufin ex-tyttöystävä, muusikko FKA Twigs, kanteli näyttelijän väkivaltaisesta käyttäytymisestä jokin aika sitten. LaBeouf hakeutui saamaan hoitoa ongelmaansa ja päätti samalla pitää taukoa näyttelijän ja viihdyttäjän työstä. Agentuuritoimisto ei ole kommentoinut tapausta, joten on epäselvää, tuliko aloite sopimuksen purkamiseen LaBeoufilta vai CAA:lta.

 

Lähteet: Variety, THR

Kuva: Armory Films/The Peanut Butter Falcon, 2019

Lisää luettavaa