Kikkailijat keksivät, miten päästä heiluttamaan peittoa Keanu Reevesin kanssa

[Tämä uutinen oli julkaistu alkujaan sivullamme 28.1.21, ja teknisen ongelman takia se on julkaistu uudelleen.]

Cyberpunk 2077 -pelin piti olla kerrassaan hämmästyttävä kokemus, kiitos mm. avoimen pelimaailman ja sen yhtä merkittävää roolia näyttelevän John Wick- ja- Matrix-stara Keanu Reevesin. Useiden lykkäysten jälkeen markkinoille pullautettu peli osoittautui kuitenkin vielä virheitä viliseväksi torsoksi, joka pelaajien moiteryöpyn jälkeen vedettiin esim. Playstation Storen myyntilistoilta odottamaan korjauksia.

Yksi Cyberpunk 2077:n vetonauloista ennen sen virallista julkaisua oli tieto, että peli sisältää myös seksiä. Keanu Reevesin ääninäyttelemän ja näköisen Johnny Silverhand -hahmon kanssa aktin ei kuitenkaan pitänyt olla mahdollista. Sitä se varsinaisesti ei ole vieläkään, mutta PC:llä Cyberpunk 2077:ä tahkoavat ovat keksineet tähän kiertotien.

Osa pelaajista on vaihtanut Reevesin näköisen Silverhandin hahmon ja toisen pelin hahmon mallit keskenään, jotta ns. peitonheiluttelu myös Silverhandin kanssa on mahdollista. Pelin kehittäjältä kikkailu on saanut kuitenkin jo tuomion:

- Tärkein sääntömme koskien käyttäjien tekemää sisältöä, erityisesti pelimodauksia, on se, ettei tämä saa olla vahingollista toisia kohtaan. Hahmojen mallien vaihtaminen, erityisesti arkaluonteisiin tilanteisiin, voidaan tulkita sellaiseksi. [T]ekijöiden pitää olla varmoja, että heillä on lupa kaikilta osapuolilta, joita asia koskee. [M]e kiellämme laajasti tekemästä muutoksia peliin ja [kehotamme] pitämään vain hauskaa.


Lähde: Cinemablend

Kuva: CD Projekt Red/Cyberpunk 2077

R. Isoviita 03.02.2021 klo 20:41

Uusimmat uutiset

James Gunnilla on kerrottavaa Guardians of the Galaxy -suosikkihahmosta

Ohjaaja vastasi fanin tiedusteluun.

R. Isoviita

James Bond -leffojen katselusta luvataan nyt jopa palkkaa

Ei ihan jokaiselle sopiva puuha.

R. Isoviita

Jim Carrey ilmoitti pitävänsä hieman taukoa

Näyttelijä on ollut viime vuosina aktiivinen monin tavoin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...