Black Panther 2 – tämä elokuvasta tiedetään nyt

13.12.2020 20:09

Näyttelijä Chadwick Bosemanin menehtyminen tuli suurena iskuna myös Marvel-universumille. Bosemanin piti jatkaa Black Panther -elokuvasarjan jatko-osassa Wakandan kuningas T’Challan roolissa. Leffa on tarkoitus edelleen tehdä, vaikkei sen päärooliin kaavailtu Boseman enää olekaan keskuudessamme.

Disney julkisti hiljattain suunnitelmiaan tulevien tuotantojensa osalta. Niiden mukaan Black Panther 2 on edelleen tekeillä, mutta elokuvan maailmanensi-iltapäivää on siirretty toukokuulta 2022 saman vuoden heinäkuulle. Black Panther 2:n alkuperäisen ensi-iltapäivän saa näin ollen toinen Marvel-supersankariseikkailu, Thor: Love and Thunder, jonka puolestaan piti saapua ensi-iltaan alkujaan helmikuussa 2022.

Ensimmäisen Black Panther -seikkailun luotsannut Ryan Coogler työstää jatko-osaa jo. Bosemanin roolia ei peri kukaan toinen, eikä näyttelijää toisaalta olla tuomassa digitaalisena kopiona uuden leffan maisemiin. Marvel Studiosin johdossa toimiva Kevin Feige ei ole halunnut paljastaa jatkon suhteen liikaa yksityiskohtia, mutta yksi hänen lausunnoistaan antaa jo jonkinlaista osviittaa siitä, miten Black Panther 2 jatkaa wakandalaissankarin tarinaa:

– Kunnioittaaksemme sitä perintöä, jonka Chad auttoi meidät rakentamaan, haluamme jatkaa Wakandan maailman ja sen kaikkien antoisien ja erilaisten hahmojen tutkimista, jotka esiteltiin ensimmäisessä elokuvassa.

 

Lähteet: Comingsoon.net, BBC

Kuva: Marvel/Disney, Black Panther, 2018

Lisää luettavaa